Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
-
Pjotr
senior tag
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Nem tudom ez milyen, 12 ismerősöm van.
Nem is véletlenül. Ebből 2/3 család. A falról pedig az összes követése tiltva. Ajánlom mindenkinek. 
-
t72killer
titán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
"nem tud elleni egy NAS-el?" - ebbe sztem ne menjünk bele. Van itthon NAS, felhő, anyámkínja, és van microSD-kompatibilitás millió egyéb helyre, szitura. Legutóbb pl a fényképezőgépemről vittem át egy mozdulattal a pártízgigányi videót, anélkül, hogy a két készülék wifijét/akksiját nyúztam volna félórán át.
"Ez a két SIM-es dolog pont olyan, amit a szolgáltatok nem igen fognak forgalmazott készülékként a képedbe tolni. Nem érdekül. Az Apple pedig a szolgáltatókon keresztül értékesíti a készülékei túlnyomó részét." - Az Apple business-modellje nem az én problémám, ergo ha felmerül az igény (fel is merül), akkor ezekszt. a konkurrenciánál kell kopogni (vicces módon a legolcsóbb dzsunka chinaphone-oknál).
Az e-SIM érdekes dolog, de ettől alapban még nem lesz 2 szám aktív a telón (munkahelyi+privát, v. otthoni+nyaralós).
A 190eFt-ot végül megválaszoltam magamnak: erre a körre jó lesz - tényleg komoly kis telefon - a következő körben, újabb ~4-5év múlva, tuti, hogy nem költök komolyabb összeget erre, pláne, ahogy nézem már a chinaphone-ok közül is elég sok komoly támogatással jön. Ez amúgy a Samura nézve a legnagyobb veszély, egy "tősgyökeres" iOS felhasználó nem fog hiphopp droidra átállni, viszont házon belül komolyan meg kell indokolni az árprémiumot. Márpedig ezt egy Telemax-os szervizeléssel elég nehéz
(ha Mo.-gon vettem volna telót, hóttziher, hogy nem samu lett volna, egyesegyedül a Telemax miatt). -
Pjotr
senior tag
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Nekem nem hiányzik az imessage. Jó, igazság szerint Air2-n használom, de a messenger androidon kb már ugyanaz. És a lebegő ablak miatt nem is kell atlepkedni sehova.
-
t72killer
titán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
"Ami nekem "furcsa" volt, hogy egy SGS 2 ma is full használható "mindenre"." - ilyet nem állítottam, ezt írtam: "Tény, az 5éves sgs2-m már kezdett köhögni, le kellett cserélnem." - azaz belassul, ha 3-4 opera ablaknál több van megnyitva, navigáció közben melegszik, ráadásul "leszed az útról" és "átpakol a szomszéd utcába", nem véletlenül vontam ki a forgalomból. Érdekes amúgy, hogy tavaly még az opera is jobban ment rajta, volt, hogy egyszerre volt 5-6 opera és 2 firefox ablak megnyitva, simán tudtam mászkálni köztük.
A másik ok, ami miatt elegem lett belőle, nettó fizikai: jó szemem van, és nem akarom egy ilyen gyengus felbontású+pici képernyővel tönkretenni, úgyh elhatároztam, hogy az új teló min 5"-os ÉS fHD felbontású legyen.
Az sgs2 és s7e közötti modellek nekem kimaradtak - csak a "családi" moto G2-t láttam néha-néha, nem tudok róluk nyilatkozni. Egy kicsit gondolkodtam az S6-on, de győzött a vízállóság.
"A gyárilag RAW-ot én is várom iOS 10.1-el" - ez külön app-al nem megy
? -
Eclips21
őstag
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Mondjuk én nem értem a google-t hogy miért nem integrálja bele a üzenetek app-ba hogy droidra ingyen lehessen küldeni neten "sms"-t mint az imessage-ben szerintem ehhez nem kell nagy tudás, amúgy annyit nem spórol az ember vele inkább csak hülyülni szoktam imessage-ben mert mindenkinek fent van a facebook messenger is (persze ez magyarországon van csak így máshol viber, whatsapp, hangout) szóval szerintem semmi előnye nincs.
-
t72killer
titán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
"A különbség csupán az, hogy out of the box, több szolgáltatás érhető el iPhone-on, ami rendszer szintem van integrálva és a legtöbb iOS-es eszközön megvan" - ez lehet, de eddig nemigazán futottam "speckóhiányba". A családban csak egy spéci dolog merült fel, nejemnél is meg nálam is - amit a szifon csak ultramacerásan vagy drágán (új készülék) tud - az a tárhely bővítése (a felhőhozzáférésünk lassú+akadozó). Nem beszélve arról, hogy a moto g2 esetén egy 60eFt-os telefonról beszélünk, nem többszáze-Ft-os kiadásról - és lássunkcsodát, azzal a 60eFt-al is teljes megelégedettséggel olvas emailt, böngészik, képez-videózik-navigál. JA! és 2SIM-et használ
- Ezt is legyen kedves az Apple mint "out-of-the-box" szolgáltatást bevezetni
Néha el is gondolkodom, minek kellett nekem 190eFt-os telefon (bár az LTE néha jól jön).
-
Szakiii
addikt
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Ez butaság... lassan egy vanilla droid is több szolgáltatással bír gyárilag mint az ios.. szépen lassan építenek bele mindent ami jó és gyártók által ki lett találva. De tovább megyek az s7 edgre semmit se kell telepíteni ahhoz hogy konkrétan minden funkciót tudjon olyan szinten hogy még a gyári fájlkezelő is tud tömöríteni.. Egyedül az ac3 kodek nincs gyári video lejátszóba, talán ennyi amit hiányolni lehet. És a legdurvább hogy nem kell külső kamera progi se a raw hoz se a felbontás állításhoz se semmihez..
Azt mondtad droidot is használsz akkor ezek az infok honnan jönnek? Nem értem.

-
csatoth79
tag
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Köszi a válaszokat kipróbálom

NFC-hez azért annyit,hogy én pl hazaérek bevásárlásból kezem tele a cuccokkal telefonom rádobom a hifi tetejére és már megyek is kipakolni,mert a zene már szól,nem kell feloldani,airplay-t benyomni eszközt kiválasztani zenét kikeresni elindítani,hifit bekapcsolni,hiszen minden megtörténik azzal a mozdulattal,hogy a telefont leteszem a hifi tetejére.Persze enélkül tudok élni,de tudatosan vettem így nfc-s hifit.
Sajnos nekem egy ismerősöm laptopján sincs itunes enyémet kivéve
most kérjem meg,hogy telepítse?
Garanciavesztés miatt egyéb dolgokat kihagyom,16:9 meg beleférne szoftveresen a gyári camera szoftverbe ezt nem értem,ahogy azt sem,hogy a video felbontást miért nem tudom a camera szoftverben állítani?Legalábbis én csak a beállítások menüben találtam ezt meg.
Tényleg nem leszólom macbook+ipad kombináció kiváló de iphonet nem tudtam beilleszteni...
apple tv-t simán tudom androiddal is használni.
Valaki írta hogy adatmásolásra olcsóbb a pendrive én nem cipelek pendriveot,mikor ott a telefon,ráadásul note 7 64gb tárhellyel és egy 64gb-os memóriakártyával komplett gépek mentésére is használható.
Ennek ellenére mérges vagyok note 7 miatt nincs alternatíva kompromisszumok nélkül.
Hozzáteszem a retina szkenner hatalmas volt koszos kézzel megfogott telefon esetén nekem szinte mindig feloldott gond nélkül,persze ez a funkció be fog kerülni 2017-ben szerintem minden csúcstelefonba csak jelenleg nincs más. -
csatoth79
tag
válasz
Lord Sidious
üzenetére
hát nem tudom,hogy ugyanaz e az airplay.
Amúgy van egy iphone 6s-em is,de talán nem értik páran az nfc lényegét.
Nem kell bekapcsolva hagyni a bluetooth-t ahhoz,hogy párosodjon pl a kihangosítóval,hanem érintésre bekapcsolja és csatlakozik.
Ha bekapcsolva hagyom nekem is alapból gyújtásra téve megy,de nem szeretem állandóan úgy hagyni és nem csak az akksi merülése miatt.
Kérel segítsetek akkor hogyan tudom egy gépre dugva,melyhez nincs hozzáférésem ,tehát telepíteni nem tudok rá,adatokat másolni az iphone-ba én próbálkoztam nekem nem ment.
16:9-hez nem szeretnék vágni képeket alternatív szoftvereket telepíteni,próbáltam.
Vágásnál pl fényképezéskor nem látom,hogy milyen lesz a végeredmény,hol tudom majd levágni stb
Persze ez valakinek jó,nekem nem.
S-pent direkt szóba sem hoztam,én rengeteget használom.
Viberen kapott avi filet hogy tudom megnézni úgy hogy csak simán rákattintok?(nem kötözködés,hanem segítsetek,mert ezek szerint én vagyok hülye)
Amúgy apple tv-m is van ipad mini 4-em és macbookot használok,mégis az iphonom van félretéve,mert már többször futottam bele,hogy a mindennapok során elakadtam munkám során.
Pl külföldön Bluetoothal nem tudtak képet küldeni stb
Nem beszélve arról,hogy 5,7 colosként kisebb volt,mint az apple 5,5 colos plussa...felbontásról ne beszéljünk. -
törölt tag
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Majd ha az ájfonon lehet a billentyűzet hosszan nyomásának idejét állítani(ékezetes betűk, tudom, a ti "társadalmatok" nem használja), akkor visszatérhetünk, hogy melyik a jobb. Mondjuk van még pár dolog amit nem lehet iOS alatt, fordítva nem tudom, hogy van e bármi is.
Ráadásul ez nem is Note specifikus dolog. A Note kiváltságai miatt nem, hogy az apple telefonok, de a droidosok fölé is emelkedik. Teljesen más kategória, mint bármelyik.Az aki vette Note7-et, ahogy én is, most lejjebb kell adnia, utána meglátjuk, mit hoz ki a Samu jövő szeptemberben.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Az egy dolog
Csak írtam hogy köze van a Wacom-nak hozzá. -
dilajoska1
őstag
válasz
Lord Sidious
üzenetére
S-pen és a digitizer fejlesztésében is közreműködött a Wacom. 4096 nyomásszint!
-
Szakiii
addikt
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Ezek pontok inkább ios vs android mintsem i7 vs note 7 összehasonlítás. Inkább arra mutassatok példát hogy melyik i7ben van wacom kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Update 11.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem is véletlenül. Ebből 2/3 család. A falról pedig az összes követése tiltva. Ajánlom mindenkinek. 
?