- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
herdsman12 #471 üzenetére
Szia!
Nem bonyolítom, zenével járatom. Az elején mindig belehallgatok hogy halljam nyersen milyen, sok minden tetszik úgy is, van ami nem, de utána mennek jó pár órát magukban, aztán onnantól hallgatom. Van aminél érezni javulást, van ami - számomra legalábbis - nem nagyon változik, de ezekre külön nem nagyon érdemes szerintem kitérni, mert múló állapot. Fejhallgatóknál sokkal jobban éreztem amúgy a bejártás hatását, fülesnél szerintem nem olyan látványos. Eddig a legdurvább a CKR9LTD volt, az a "meh"-ből váltott "azannyába!", máig nem tudom hogy csinálta, lehet a 2x2 driver miatt van, de bármi másnál (nem csak kínai) sokkal kisebb volt a változás. Ami még látványosabb volt, az a KZ ANV, ha jól rémlik, de ezek nem szoktak nagyon megmaradni, csak ami tényleg drasztikus (lásd fentebb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Olcsón is lehet nagyon jót? Lemerültem az Aliexpress legmélyebb bugyraiba és mutatom, mit találtam...
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Íme, a Pixel Watch 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest