- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
norbert1998 #103 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, ha kérdeztek, amíg tudok válaszolok szívesen. Amiket említettél nem ismerem, de ha kényelmi gondod volt az egyikkel, az könnyen lehet, hogy az illeszték cseréjével megoldható. Legalább egy kicsit mindegyiknek emelve van a mélye, de ha jól értem mit szeretnél, akkor az a lágyabb, nem karcos magas. Ha kiegyenlített hangot szeretnél, vagyis ahol semelyik tartomány sem lóg ki nagyon az összképből, akkor a kis Aweit javaslom meleg hang esetén, illetve az ED10-et ha az analitikusabb verzió jön be. Mindkettő jó, előbbi meleg, lágyabb, "zeneibb", utóbbi meg a modernebb hangzásvilágot képviseli. Hangszeres zenéhez én az előbbit venném mindenképpen, elektronikushoz az utóbbit. Az Awei esetében ahogy írtam van egy kis driver-flex, meg előfordulhat minőségi probléma (bár lehet csak belenyúltam, de semmiből sem tartott megragasztani), de ennek ellenére is nagyon tudom ajánlani, ár/értékben nálam veri a teljes mezőnyt. Abszolút értékben is ott van a jobbak között, de ha nagyon kicsi a füled akkor problémás lehet a mérete, közepes mérettől már oké. A Pistonokról nem tudok nyilatkozni, tudom hogy sokaknak mindenre az ugrik be először, de nem tudom hogy melyik a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Olcsón is lehet nagyon jót? Lemerültem az Aliexpress legmélyebb bugyraiba és mutatom, mit találtam...
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest