Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Frissítve a bejegyzés képekkel, a motor 90%-ban kész van már
Utolsó fejlesztésként egy Bing 84-es karburátor, és tejesen kész lesz -
Francia91
veterán
Szép!
Bár én eddig abban a hitben éltem, hogy az összes 125-ös/150-es ETZ tárcsafékes voltAmúgy örök élet az MZ, ha az ember ért hozzá, és normálisan karbantartja. Ezért vettem én is ETZ-t, ismerem a típust, fater 250-esében (szintén ETZ) 111.054 km van, és nem volt még fúrva
. És ez komoly!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ja, az ilyen kis "féltető", mi így hívtuk
Ott egy Aprilia robogó (150ccm?) ácsorgott éppen, legalábbis azt hiszem. Azt váltotta az MZ, mert ahhoz drága volt minden, MZ-hez meg olcsó.
Lauda:
Jogsi nélkül nehezen sajnos, pedig hívogatott
. Akkor már a szemműtétemre gyűjtöttem majdnem (legalábbis ekörül kezdtem el szépen, lassan gyűjtögetni).
-
Ed3r_X_
nagyúr
És teljesen fel lett újítva. Apám szíve-lelke benne volt, de közeledve az 50 felé már talán ha 1-1 alkalommal elővette, ezért meg ne porosodjon a garázsban, így sajnos elment.
creation:
Köszönjük.
Mire gondolsz?A régi garázsajtóra? Akkor lett az is felújítva, az új ajtó már látszik fent. Azt is apám csinálta.
-
creation
senior tag
Üdv a TZ-t használók körében
Majd 2 évig hajtottam az én kis vasamat. Okulásként pár írásommal megdoblak:
Van benne egy-két technikai probléma és azok kielemzése, részleges vagy teljes megoldása.
Remélem te boldogabban használod majd, mint én a végén.
Ha szükséged van rá, akkor valahol van egy általam épített fesszab is (kicsit többet bír mint amit utángyártottan lehet kapni). De ha az nem is lenne meg, a rajza biztosan meg van
Széles utat, Gumi fákat!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nagyon jó motorok ezek még mindig. Apámnak is volt egy 150-es MZ-je, csontra felújítva. Majd elkérem a képeket tőle holnap
-
Nekem csak seged motorjaim voltak. Tesomtol "orokoltem" egy romet kadet-et, volt rigam rovid ideig, az egy hulladek volt. Aztan simsonom 3 db es vegul maradt a babettam.
A romet se volt egy problemamentes motor, valamit szinte mindig kellett rajta molyolni. A simsonokkal es a babettaval nem volt gond, utobbiakat nagyon szerettem. En is ugy vagyok vele mint te, a regebbi motorok jobban megmozgatnak. Mar mashol is irtam errol, hogy pl szivesebben motorozgatok a babettammal, mint pl egy piaggio robogoval.
-
Francia91
veterán
válasz
szőröscica #3 üzenetére
Nem egy, és nem kettő MZ-s ismerősöm túrázott már Erdélyben, semmi gond nem volt velük az egész út alatt. Biztosan más stílus kell a hegyekben, mint egy négyütemű 600-as motorral, de ez ilyen
-
Francia91
veterán
Én pl Honda CBF500-ason tanultam és vizsgáztam, de mindig is a 2 üteműek felé húzott a szívem
Fateromnak is egy 250-es ETZ-je volt, gyerekként jópárszor ültem mögötte a motoron, vitt vele. A hangját máig imádom a 250-es MZ-knek
Valahogy a régebbi technika a járművek terén jobban vonz, mint az újak. Nem is éreztem, hogy nekem egy 500-as motor kéne, pláne nem az újabbakból -
Gratulalok a motorodhoz, sok balesetmentes km-t kivanok!
En ebben a korban nottem fel, mikor az etz-k, simsonok voltak a csucs gepek. A Tiednek ugy emlekszem a tankja es az attetele is mas volt, mint a 250-nek. Termeszetesen akkor is ritka volt a 251-es etz, szinte csak a 250-es tipussal talalkozott az ember, a kis 125-150-es pocskoszoruk mellett. Tesomnak egy 150-es etz-je volt, szerette nagyon, nem volt igazan problema vele, talan akkut kellett benne cserelni. Jogsim nem volt ra, ennek ellenere azert motorozgattam en is vele a kornyeken es a hatarban, akkoriban egy ilyen motor is nagy dolog volt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Idén (2015. január utolsó hetében) vettem meg rég vágyott motoromat, egy MZ-t! Egy jóbarátomé volt a motor, aki sajnos...
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest