- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Hát nem tudom hogy vagy vele, de teljesen jó a készülék. Én xbox 360-hoz használom, ez hajtja meg a 2 ventilátort és jó működik. Kicsit drága mint a konkurens de nagyon jó. Baj csak az hogy nem írták oda hogy mekkora max ampert bír el és a teljesítménye is köbözve van (30 w) nincs pontosítva. (ténylegesen használni tudó watt)
-
-
-
sonar
addikt
Szerintem ott is csak mintavételes ellenőrzés van.
Egyébként a Mercit megint ne keverjük ide, mert ott teljesen mások a követelmények.
Tisztában kell lenni ezzel. Minden a vevőtől függ. Meg, hogy ki hogyan mit magyaráz be neki... én mondjuk tökre imádom mikor a hozzá nem értő managereket szivathatom
Egyébként csináld amit mondtam: Fotózd le, és küld el nekik, hogy ez a fasság a panelon. Ha választ nem is kapsz tuti, hogy a gyártónak a körmére néznek. -
@kételkedem : Így is van...!
@Bordoi : Na előttem a kételkedő kollega leírta, minek hogy kéne működni. Nem nehéz ilyen szabályzót csinálni, és máris megoldja magának a masina.
Amúgy az igaz hogy a saját cuccban az a jó hogy annyira bízhatsz benne amennyire összeraktad + ismered az egészet.
És általában az ember úgy oldja meg hogy nem baj ha ronda de legyen masszív -
-
Jáhh, én ennyire nem néztem át tüzetesen.
Ez így tényleg GÁZ
Jobban megnézve pár helyen tényleg leszedték a lakkot is...Viszont a forrasztások nagy része azért nem lyukas. Kínai cucctól ez már valami.
Meg ez még mind nem lenne baj, mert a minőséget nem nagyon befolyásolja, úgysem szokás nagyon szétszedni... de ha ilyen ronda akkor ne PLEXIT tegyenek az aljára
Meg hát az a poti... -
törölt tag
Elég népszerű termék ez, sok helyen lehet róla olvsani, főként jókat. Itt a LOGOUT-on is van róla egy tesztben belül néhány mondat Mr Sm!tH tollából, és Ő elégedett a termékkel. A RadikalMod is tesztelte a terméket és ott is tetszést aratott, így szerintem Te egy nagyon selejtes darabot foghattál ki, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest