Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
bocs, de azért nme fogom utálni az ms-t, mert jó abban amit csinál.
az ebből fakadó fusztrációdat inkább máshol vezesd le.mindig is nevetségesnek tartottam, hogy szerintetek az ms tehet arról, h nincs életképes alternatíva. főleg, h az elmúlt évtized bebizonyította, hogy lehet jó alternatívát is készíteni.
-
doc
nagyúr
nekem remekul sikerul
az utobbi evekben ket olyan program volt, ami miatt hasznalnom kellett a virtualis windowsomat: egy moviesheet generator, aminek vmi uj verzioju .net kellett, meg a kresz vizsgaprogram, ami valamiert nem ment wine-nal (bar sokat nem is probalgattam)de a problema nem is ez (illetve az, de ezt nyilvan nem lehet felroni a ms-nak, ok igyekeznek minel jobban elterjeszteni a cuccukat, ez teljesen ertheto es logikus, a hasznalt modszer mar mas kerdes), hanem az, hogy ahogy irtatok is, vedelmi penzt szed, amit persze a sok szerencsetlen kenytelen kifizetni, meg ha mindenki szamara nyilvanvalo is az ocsmany lehuzas, mert a veg nelkuli pereskedest, aminek a vegen esetleg kiderulhetne az igazsag, keptelen egy kisebb ceg penzelni
-
törölt tag
te is tudod hogy megoldható, és ha nagyon akarnák megoldható lenne. sokan elvannak linuxon, és köszönik szépen jól, és van sok professzionális szaki akik pedig osx-re esküsznek. egyszerűen az egység sugarú usernek ált túl drága a mac, és nem látja át a legtöbb linux disztrót, de ezt meg lehetne oldani némi képzéssel a gimnáziumi évek alatt. a konzol se kéne akkora kihívás legyen, valahogy mi is megtanultuk a dos parancsokat... ez az oktatási rendszer hibája is hogy ennyire "függünk" a windowstól
-
törölt tag
"Nem ő védi a gazdaságot, hanem a "gazdaság" védi őt. Törvénybe iktatták a ms-ot"
mókás ez, de sajnos tényleg igaz

-
FTeR
addikt
sajnos nem én vagyok az aki nem érti. ha így lenne, akkor én venném a fáradságot, hogy megértsem, szemben veletek, akiknek egyetlen vágya, h az ms-t fikázhassa.
ebbe semmi új nem lenne, hiszen már évek óta így van, csak néha becsúszik pár dolog, ami mellett már nem megyek el. -
pedig abban a hsz-ben pont nem volt semmi félés.
ha azt írnám, hogy ez a tetű ms több, mint egy évtizede kényszeríti védekezésre a szabad szoftveres közösséget a bíróságon, abban lenne félés. és nem és nem lehet lezárni egy olyan jogi ügyet, amit ezerszer elveszítettek már. azt a rengeteg pénzt, amit ügyvédre költöttek, költhették volna sok más hasznosabb dologra is.
-
-
FTeR
addikt
államilag bevált gyakorlat, hogy ha az anyacég (vagy ország) nem szankcionálható, akkor partnereiken keresztül próbálják jobb belátásra bírni.
ez +1 szempont lenne, a már így is hosszú listához.ennél nyilván nem a partnercág megbüntetése a cél, hanem hogy a partner cég támasszon így igényt a kívánt viselkedésre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD 620 Win11 Pro Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az utobbi evekben ket olyan program volt, ami miatt hasznalnom kellett a virtualis windowsomat: egy moviesheet generator, aminek vmi uj verzioju .net kellett, meg a kresz vizsgaprogram, ami valamiert nem ment wine-nal (bar sokat nem is probalgattam)