Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
+1, TouchPal a legjobb.
Én nem azt használtam még a kezdetekben, több mint egy évig SwiftKeyeztem, és kb minden létező alternatívát kipróbáltam, de ahogy a TP-ra rátaláltam kikoptak.
Nem létezik semmilyen platformon jobb nála, és vallom hogy egész más élmény vele gépelni mint bármi mással, miután kicsit rászokott az ember.
Ha valaki más telefonján kell például leírnom valamit, kész szenvedés már, és érezhetően lassabb mint TouchPallal.Utána pedig én is a már sokak által említett Xperia Billentyűzetet említeném, mint egész jó alternatíva.

(#74) no more: Ha a tesód gépelési szokásaihoz van szokva, ne csodálkozz ha nem találja ki hogy te mire gondolsz.

Az a megnyitási sebesség pedig egyedi eset lesz, nektek kell tudni, hogy mi okozhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung kuponkunyeráló
- Opel topik
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem létezik semmilyen platformon jobb nála, és vallom hogy egész más élmény vele gépelni mint bármi mással, miután kicsit rászokott az ember.