Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Amikor felrakom az fglrx-et az Ubuntu mondja ,hogy újraindítás kell a változtatások életbe lépéséhez.
-
PuMbA
titán
válasz
#40553216 #522 üzenetére
Jó a compiz,de szerintem az Ubuntunak most már valami más téma kell,mert elég rég óta ugyanúgy néz ki ( Windows 7 kinézete nekem bejön ). Az új 9.10-es Ubuntuba meg nem hiszem el,hogy 4,5 hónap alatt csak egy új boot screenre futja (egyébként az ubuntuforums-on mindenki fel van háborodva,hogy nincs semmi
)
-
PuMbA
titán
"Fura én winnél érzem ezt. Mármint minden bootnál az aggódást hogy most mivel lep meg, mert évente jópárszor meglep, már a vista sp2 is megtette."
Egy Windows viszont sose csinál olyat,hogy felteszel egy 9.3-as ATI drivert és nem bootol tőle a gép. (Az X200-asom csak a 8.12-es driverrel hajlandó működni,pedig a 9.3-as is supportálja ). 2002 óta nem volt egy problémám sem Windows bootolással,Ubuntu-val meg fél év alatt 4 is ( 9.1,9.2,9.3 driver és egy VirtualBox kernel modul miatt is). Kiemelem,hogy ez is az ATI hibája,de engem csak az érdekel,hogy menjen a 9.3-as driver.
-
PuMbA
titán
válasz
#40553216 #443 üzenetére
"de a 7.04-re már volt blu-ray. az már több mint 2 év."
Ezt nem nevezném Blu-ray lejátszásnak (vinyóra kell másolni a dolgot ) + Linuxon nincs DTS-HD hang perpillanat és BD-Live sem. Windowson csak felteszel egy 3rd party appot rányomsz az Open Blu-ray Disc-re és kész.
Egy user-t nem érdekli ,hogy kinek a hibája,de akkor sem megy rendesen Linuxon ,míg Windowson igen.
-
PuMbA
titán
válasz
#40553216 #439 üzenetére
Még nincs ( "It will not initially ship with USB 3.0 support due to delays in the specification being finalized, but will support it with future patches from Windows Update." ),de szerintem Blu-ray-e több embernek van,mint USB3.0-ás kütyüje.
tomtyi (#442) : Én is erről beszéltem,de ez egy élég körülményes eljárás és mivel ATI-n nincs hardveres gyorsítás így elég erős proci kell a lejátszáshoz és DTS-HD hang sincs.
-
PuMbA
titán
válasz
Morden24 #435 üzenetére
Igen kell hozzá 3rd party lejátszó,de Linuxon még nincs a másolásvédelem megoldva,így egy eredeti Blu-ray-t sem tudsz megnézni. Le kell rippelni a lemezt a vinyóra és fájlonként meg kell nyitnod egy lejátszóban (pl. VLC ) - csak így lehet nézni Linuxon BD-t.
"Más kérdés, nem tudom, hogy Linuxon van-e BR/HD lejátszó szoftver."
Én sem tudok róla,sztem nincs.
-
PuMbA
titán
Én használtam Ubuntut és Windows 7-et is,mindkettő jó oprendszer és van amiben jobb a Linux,ám a Windows még mindig többet tud (pl. Blu-ray lejátszás, ATI és Intel hardveres gyorsítás, egyszerűbb netmegosztás, sokkal egyszerűbb processzor undervolt). Vírust, spyware-t meg szinte lehetetlen összeszedni IE8 + Defender + Win Firewall + Avirával. Nekem még nem sikerült pedig mentem mindenféle oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest