Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tévedsz, valóban:
Red Hat-nek és SuSE-nak nincs free download verziója, ellenben olyan igen, ahol az elsőre csak úgy kapod meg, ha fizetsz, de ezért egyből support is jár (Red Hat, SuSE), egy év. Ha ez letelik, attól még a cuccot használhatod, a frissítéseket is megkapod, csak support nem lesz.
Amivel kicsit kevered (free download verzió), az a közösségi támogatású CentOS, Fedora (Red Hat), illetve az openSuSE (SuSE). De ha van egy cég (hasonlóan az OEM-ekhez), amelyik supportot ad ezekhez, akkor ehhez is van.
Nekem ez az OEM vs. M$ támogatás kicsit olyannak tűnik mint a pályaudvarokon a jegykiadó automata: nem a MÁV üzemelteti, ha nem ad jegyet, vagy pénzt vissza, ők magasról tojnak rá. Ha emiatt nem állsz be a hosszú sorba a pénztárnál, ami amúgy is a pu túlfelén van, és nem veszel jegyet, mert lekésnéd vonatot, bazira nem érdekli őket, simán büntetnek. Ha jó fej a kaller, akkor ad jegyet a vonaton. Csak a jegy árát szedik be az (egyébként tőlük független) üzemeltetőtől.
-
Közösségi support mindegyikhez van, de ha mindenáron fizetőset akarsz, akkor kinéztem egyet a kedvedért az Ubuntu oldaláról:
Advanced - Advanced support for Ubuntu Desktop Edition 3 year - £ 185.19
Advanced support for Ubuntu Desktop Edition
The Advanced support service for Ubuntu Desktop Edition is for experienced users who use a wide range of features and applications. Ubuntu Desktop Edition is a computer operating system made available free of charge every six months for use with PCs. This service enables an Ubuntu user to perform an advanced installation, use a wide range of applications and manage their system, with access to Canonical's expert team if there are any problems.
Includes:
Live phone support 9x5
Email support
Security upgrades
Product upgrades
Duration: 1 year or 3 yearsEz az, amire a "gatyádat is elkérik" kifejezés illeszkedik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest