- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
bár nem helyeslem, hogy két évig ülnek egy hibán, a hivatalos blogban le lett írva, hogy annyira csekély volt a hiba kihasználása (kvázi nulla),
Hát vannak még most is olyan hibák amik a mai napig nincsennek kijavítva a Vista -ban. Ráadásul azért elég problémás ha beüt. Pölö a minap futottam bele hogy a Vista úgy gondolta az Update Szolgáltathás egyik szervizére nincs többé szűksége és törölte. MS Szupport: Installáljam ujjra a win -t. Hát THX b.....g.
Ahogy láttam nem voltam egyedül a bajommal rengetegen belefutottak ebbe és ez a kezdetek óta fennál, de leginkább nem foglalkoznak vele. Értem én hogy mondjuk 1-2% -os előfordulása van de annak az 1-2% -nak magyarázhatod hogy így biztonság megy úgy frissítés. Arról nem beszélve h arra sem találtam megnyugtatólag semit hogy egy másik telepítés esetében ez nem fog megismétlődni. Illetve ez az XP -ket is érintette, azzal a különbséggel hogy egy XP -t ettől még weben keresztül lehetett ápgrédelni, a Vista -t már nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Amazon Kindle
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest