Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bluegene #251 üzenetére
azért ha nagyon átlag embert nézünk akkor tök mind1. sztem az ubuntu tudja hozni az elsö-benyomás-o-átlagember mércén (vegyük alapul: net, msn, skype, filmnézés, zene, office programok átlag használatát) ugyanazt mint 1 windows.
a sony mp3 lejátszó szoftveres probléma jóhogy (SZTEM) sony problémája. nem vállal támogatást csak win -re ergó és szerintem ezzel monopol helyzetet okoz ms -nek. ennek is lehet / van több oka de természetesen nem falmelési szándékkal hoztam fel.
saját vélemény: szeretem a linuxot valamennyire értem is szerver esetén akárki megkérdez azt ajánlom amúgy (nem mondok okokat. gyors stabil mindent tud és az SSH -t szeretem
) amúgy win "hibrid" user vagyok mert simán kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest