- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
#32839680 #145 üzenetére
ez nem igy mukodik - nyugaton megveszik az aktualis jobbat, aztan par ev mulva a kovetkezo jobbat. piaci igenyek vannak, aminek meg kell felelni, vagy ha a ceg megteheti, alakitani azokat (mint az apple), de az amd ehhez kishal.
pl most epitettem htpct, amdvel akartam - de a jobb fanless hazak thin itx lapokhoz keszulnek, altalaban 35 wattos processzorhoz. amdbol 45 wattos normal itx kaphato a korabbi generaciobol. az alacsony fogyasztasu nuc szintu cuccaik meg annyira ki vannak herelve, hogy a szidott intel is kenterbe veri minden szempontbol. ot eve is amd alapokra epitettem, de kb ket ev volt mire normalis driverek megjelentek a dxvahoz es futott rendesen xbmcvel. hosszasan lehetne sorolni, hogy az amd miert a jovo igerete mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest