Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
banhammer #21 üzenetére
Én azért vettem hogy netezzek. Amúgy én sem vennék. Múltkor voltam benn hogy nincs e valami olyan csomag aminél csak a netért fizetek alapból és ha telefonálok azt külön hozzácsapja a számlához. Hiú ábránd. Jelenleg 4800Ft-ot fizetek havonta 1224MB netért. (És csak azért, mert telefonálásra már több mint fél éve nem használtam a telefonom). Röhejes. 1MB=4 Ft.
-
Huma
addikt
válasz
tothmaxy182 #3 üzenetére
Biztos Osztrákiában. Ott tényleg az van hogy ingyen hozzád vágnak egy közép-felsőkategóriás telót, ha bevállalsz némi hűséget érte. Nálunk nincs ilyen. Itt részletekben ki kell fizetni a telefont ami drágább mintha függetlenül vennéd.
Nyugat-Európában sokkal olcsóbban kijön az ember. De hát az más világ. Mi sokkal jobban élünk náluk ezért nálunk adhatják ugyanazt többszörös áron.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az előfizetések terjedése miatt az EU-ban már csökken, ám nálunk még növekszik a mobilszolgáltatásokhoz feltöltőkártyát használók száma.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Mobil flották
- Motoros topic
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest