- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
sziku69
őstag
-
Vakegérke
félisten
Szeretem a meséket. Ezt is jó volt olvasni.

Köszönöm, hogy elolvastad.

-
moonlight115
őstag
Szeretem a meséket. Ezt is jó volt olvasni.

-
Vakegérke
félisten
-
VoDaFoNe
aktív tag
Köszönöm az újabb véleményeket, elismeréseket.

Majdnem jól mondja yetike.
Egy ajánlatot kaptam már, anonim volt a telefonáló. Füzet formájában adta volna ki meséim egy csokrát. Pénzt nem láttam volna belőle, amolyan dobbantónak vehettem volna a lehetőséget. Feltétele is volt, mégpedig az, hogy a NET világában sehol nem lehet olvasható semmi abból, amely nyomtatott formában megjelenik. Ezen bukott meg minden.
Nem vagyok hajlandó eldugni senki elől szerzeményeim. Olvashassa mindenki úgy is, hogy nem veszi meg a könyvet, füzetet.Boldog lennék, ha egyszer akadna egy kiadó, amely könyvsátrak, boltok polcaira helyezné szerzeményeimet. Azonban megígérhetem, hogy sehonnan nem fogom törölni írásaimat, továbbra is ingyen lesznek hozzáférhetőek.
És hogy dicsekedjek is.
Idáig négy írásom jelent meg mások weblapjain, természetesen engedélyemmel.
ha újra üzemel majd az oldalam... lehetek 5-ik ?

-
Vakegérke
félisten
Köszönöm az újabb véleményeket, elismeréseket.

Majdnem jól mondja yetike.
Egy ajánlatot kaptam már, anonim volt a telefonáló. Füzet formájában adta volna ki meséim egy csokrát. Pénzt nem láttam volna belőle, amolyan dobbantónak vehettem volna a lehetőséget. Feltétele is volt, mégpedig az, hogy a NET világában sehol nem lehet olvasható semmi abból, amely nyomtatott formában megjelenik. Ezen bukott meg minden.
Nem vagyok hajlandó eldugni senki elől szerzeményeim. Olvashassa mindenki úgy is, hogy nem veszi meg a könyvet, füzetet.Boldog lennék, ha egyszer akadna egy kiadó, amely könyvsátrak, boltok polcaira helyezné szerzeményeimet. Azonban megígérhetem, hogy sehonnan nem fogom törölni írásaimat, továbbra is ingyen lesznek hozzáférhetőek.
És hogy dicsekedjek is.
Idáig négy írásom jelent meg mások weblapjain, természetesen engedélyemmel.
-
7
addikt
Valahol leírta, hogy nem nagyon lesz, mert a kiadók azt mondják, hogy amennyiben kiadnák ezeket külön könyvként, nem tehetné őket szabadon elérhetővé... a mi mesélőnk viszont szeretné, ha bárki hozzáférhetne szabadon a meséihez.

-
MBazsee
tag
Hihetetlenül jó! Gratulálok!

Mikor lesz belőlük mesekönyv?

-
groth99
csendes tag
Szokás szerint fantasztikus, gratulálok!

-
7
addikt
Mindenkinek köszönöm.

A szombati teázást nem tudom megígérni több okból.
Elméletileg szabin leszek, gyakorlatilag az utolsó pillanatban meggondolhatja magát a főnök.
Még mindig fel van duzzadva az arcom, így többszörösen rongálnám esztétikai érzéketeket. Arról nem is beszélve, hogy borotválkozni sem merek, annyira érzékeny a képes felem.Ha tudok betoppanok, ha nem, megúsztátok.

Csak nem beteg vagyol? Az kár. Nem baj, szolidaritásból nem borotválkozom, ha gondolod...

-
domi007
őstag
-
Vakegérke
félisten
Nagyon tetszik, valami megmagyarázhatatlan szépség sugárzik belőle... köszönöm, hogy fokoztad jókedvemet!

Mindenkinek köszönöm.

A szombati teázást nem tudom megígérni több okból.
Elméletileg szabin leszek, gyakorlatilag az utolsó pillanatban meggondolhatja magát a főnök.
Még mindig fel van duzzadva az arcom, így többszörösen rongálnám esztétikai érzéketeket. Arról nem is beszélve, hogy borotválkozni sem merek, annyira érzékeny a képes felem.Ha tudok betoppanok, ha nem, megúsztátok.

-
Unique girl
csendes tag
Nagyon tetszik, valami megmagyarázhatatlan szépség sugárzik belőle... köszönöm, hogy fokoztad jókedvemet!

-
Pacák
senior tag
Gyógyfüvet szedett neki! ..dett neki!

Vizes borogatást rakott rá! ..kott rá!
Süsü a sárkány

-
ladybug
őstag
Nagyon kedves történet. Ezen az esős keddi napon mosolyt csalt az arcomra. Köszönöm.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Mész szombaton?
akkor énis megyek
Nagyon tetszenek a meséid.. olvasom mostmár mindet!
Gratulálni tudok csak
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tetszett nagyon.

Bizony sok falura ráférne egy jó bíró.... Te nem vállalsz el egy falut?
-
Racecam
nagyúr
Hát ez gyönyörű volt!
Ha kérhetnék valamit az élettől, akkor egy Hozzád hasonló mesélős nagypapát kérnék.Én is.
Az unokáimnak. -
Kareszovics
addikt
Köszönöm a délelőtti mesét.

-
Tim82
félisten
Shrek - "Vigyázat, sárkány van nálam és nem félek használni!"

-
7
addikt
Azon gondolkodtam már az elején, hogy idővel a megmentett királykisasszonyokból sok férfi számára a legrettenetesebb sárkány változik...

A Pegazusra nem számítottam, jól megleptél vele, azt hittem, megint csak egy perverz poén lesz.

----
És ahogy látom, egyre többen kíváncsiak rád a teázósok közül. Várunk szombaton

-
Cs.Orsolya
senior tag
Hát ez gyönyörű volt!
Ha kérhetnék valamit az élettől, akkor egy Hozzád hasonló mesélős nagypapát kérnék. -
Játékos
addikt
Végremá' !
Köszönöm szépen, ez már derűsebb hangulatú, igazán örülök neki!
Köszönöm szépen!
-
guga
Közösségépítő
Yorge
Csak nem bírsz a véreddel mi?
thx
-
Vakegérke
félisten
Szerintem túlzol, de azért jólesik.
Köszönöm. -
Szaszati
tag
Engedd meg, hogy elsőként köszönjem meg az újabb remekművet
Ez most amolyan igazi mesés mese lett, valósággal magával ringatott. Valahogy megnyugvást sugároz, vagy nem is tudom mit, de mindenesetre jólesett olvasni így lefekvés előtt, igazán szép kis mű ez. Csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Projektor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- Új! Gigabyte Aero X16 UltraSlim Gamer Laptop Ryzen 7 350 32GB 2TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz Garancia
- Jonsbo RGB 24pin / Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábelek
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor énis megyek