Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
"méltatlanul oly népszerű G502"
Amikor megláttam a címet a "bálna-gaming egér" kiegészítéssel, már sejtettem, hogy ki írta a cikket és be is jött. Mondjuk nem is tudom mit vártam, olyan cikkírótól, aki az egér topikban olyan aranyköpéseket ejtett, mint:
- Ajtótámasznak jó,
- Megnyomorodik tőle a kezed,
- A szabadonfutó görgő értelmetlenLassan 10 éves használok G502-őt és hihetetlen, de nem nyomorodott meg tőle a kezem és elégedett vagyok vele. Szóval köszi a független és érzelem mentes cikket a prohardver igazán büszke lehet rá!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Természetesen a G502-re utaltunk a címben, és bár még akadhat kivetnivalónk az érkező modellek kapcsán, ígéretes irányba kezdték terelni a dizájnfilozófiát.
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB magyarított vbill IR kam gar
- 2db Ubiquiti UniFi U-POE++ (EU) PoE injektor Bontatlan
- Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Check Point PB-10 Security Appliance pfSense/OPNsense kompatibilis hálózati eszköz
- Xiaomi Redmi Note 13 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 P165G FHD IPS notebook - i5 1335U 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest