- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Azt írtam, hogy üzletileg az egyik legnagyobb gurítás evör. Elköltöttek rá 250 millió dollárt, kaszálnak majd rajta kb. ugyanennyit. Ha ez nem meghatározó tényező a játékiparban, akkor semmi sem az. Namost ezek fényében ki nem sz*rja le, hogy neked vagy nekem személyesen tetszik-e vagy sem?"
Pontosan. Kit érdekel mennyibe került az előállítása? Szerintem senkit, vagy ezek szerint téged talán. Pont te hoztad fel ezt az egy címet érvként arra, hogy nem jönnek AAA címek PC-re, úgyhogy most nem tudom mit akarsz kihozni ebből."Kik? Hirtelen a Firaxis ugrik be, más nem nagyon hiszem, hogy kicsenget dollár tízmilliókat PC exkluzív játékok finanszírozására."
Íme néhány példa kiadó/fejlesztő szerint, bár a pontos költségvetés mértékét nem tudom:
Devolver Digital/Flying Wild Hog -> Hard Reset, Shadow Warrior
Deep Silver/Egosoft -> X franchise (X3 széria például)
Blizzard -> StarCraft 1-2.
Sega/Relic Entertainment -> Company of Heroes 1-2.
SCS Software -> Sok kamionos szimulátor (pl.: ETS 1-2.) + vadász-szimulátor
Ubisoft/Related Designs+BlueByte -> Anno és Settlers játékokÍgy hirtelen csak a nagyobb, ismertek nevek közül jutottak eszembe a fentiek, de rajtuk kívül még nagyon sok kisebb, indie fejlesztők vannak. Az ilyen kisebb bandák közül talán hallottál már a Frictional Games-ről. Nekik szintén saját motorjuk van.
Ja és szerintem tedd OFF-ba a mondanivalódat, mert elég erősen off-topic témáról beszélgetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hobby rádiós topik
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Formula-1
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- PS5 The Last of Us limitált kontroller, bontatlan, garanciális
- Steelseries Apex 5 Blue Switch US Mechanikus Billentyűzet
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest