Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Ja igen, mert a mobil, számítógép és egyéb olyan eszköz, aminek van net hozzáférése, az erre alkalmatlan.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Valóban, és mihez is kezd magával egy értelmes ember két hétig tablet nélkül..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Nem, ez azt jelenti, hogy alap esetben vissza kell küldeni a készüléket, de ha súlyos a hiba, akkor nem.
Ez nem eldöntendő kérdés, se feltételezés.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Ezek nem feltételezések, viszont tőlem aztán ott vásárolsz, ahol akarsz.
-
Zirowe
nagyúr
Van rájuk garancia, helyzet és hiba függő, hogy vissza kell-e küldeni, vagy csak simán küldenek másikat.
-
noisia
aktív tag
Egyáltalán nem kapod meg ugyanazt itthon:
http://www.pandawill.com/icoo-icou-d70proii-tablet-pc-7-inch-android-41-dual-core-8gb-p68526.htmlEz kb 21 rongy, ha még rászámolom a 27%áfát + 5% vámot = akkor is megáll 28ban.
Na ha mutatsz egy Myaudio, Ghoo vagy hasonló itthonit ennyiért, ilyen kiépítésben,azt már holnap megveszem!Ja és a minőség kérdése meg változó, tesómnak ilyen D70-je van és semmi probléma nincs vele, tartja a wifit, gyors, kiköthető tévére, akksija is egészen jó, nem melegszik. Egyetlen dolog ugye a support, de valami kompromisszumot hozni kell, ha olcsót akarsz. Azt mondta, ha besz*rna (amit kétlek) vesz egy másikat. Ennyi.
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Zirowe
nagyúr
Nyáron használtam párhuzamosan egy xoom, sima aurora és egy ico d50et.
Utóbbi olcsó kínai, ehhez képest az ainol nagyon jól megállja a helyét anyag használatban is.
-
Zirowe
nagyúr
Senki nem csal áfát, vagy te szoktál?!
Duliee: pedig az ainolnak még a legnormálisabb a supportja, jb-t is megfogja kapni elég sok régebbi készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Kínai dolgokat hagyjuk.... Megdöglik dupla szopás, majd ha a minőségi szint is megüti a lécet.
Pár hete volt Ainol, még azzal is csak szopás van...
Plusz a support erősen konvergál a nulla felé... A rendes supportra gondolok, nem a haxolásraIlletve most már a Geschänke se járható út... mivel már lassan mindegyiket megfogják. ötletnek remek, az életben meg nem okés... Ha gond van vele? mit teszel? 3-4 ropiért megy vissza, ja meg ott van ugyebár a bejövetelkor az ÁFA ..
Onnantól kezdve kár is erről beszélni... számold ki
[ Szerkesztve ]
-
noisia
aktív tag
Újabb unalmas tabiteszt: 1ghz,800*480,512mb,mali400 ... pff egy forintot nem adnék már 2012ben egy egymagos félgigaramos vacakért. Még arra sem jó amire tervezték, netezni béna, akad, játszani felejtős, 1080p felejtős kikötve hdtvre, akksi is elég gyatra.
Komolyan, akkor már inkább ráfizetek vámot egy tisztességes dualcore kínaira." ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Zirowe
nagyúr
Kb ennyiért van duplamagos, ips kijelzős, nagyobb felbontású ainol tablet is, kevesebb igénnyel olcsóbban is ki lehet jönni.
-
tibi683
tag
Szerintem inkább ALLWINNER A10 van benne, mivel a A13-ban nincs hdmi csak az A10-ben
Sőt a nagyfelbontású képeket megnézve nem is látok rajta hdmi-t lehet én olvastam félre valamit a cikkben?![ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
mivel a kezdeti problémákat megoldandó, vissza állítottam a gyári beállításokat
mik voltak ezek a problémák?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
randras
veterán
mini-USB szokott lenni rajtuk. Ne mondd már, hogy ez újkeletű Neked...
Az a nagy valami felülről mi, ami belóg a tetején hátul? Meg az alatt, az a hangszórórács, gondolom.
Amúgy tetszik a cucc, szerintem venni fogok egyet. Ha! És most az előzőekkel hasonló színvonalú kérdés jön ( ): ezek nyitott bootloader-rel jönnek? Vannak custom ROM-ok rá?
Köszi a válaszokat, a segítséget!
-
zeppike
csendes tag
És ahogy a cikkben is írtam microUSB van.
-
Garyka
tag
Igen igen. Nem jött vissza alvásból a wifi, illetve laggolt picit., és fagyott.
itt frissítés. azóta semmi baj vele. Pofon egyszerű feltenni ráadásul.
http://wayteq.eu/hu/sw-update-xtab70i-ics11 -
Garyka
tag
Wayteq X-PAD 70i-m van és olyan mint egy álom (miután a gyári ICS-s frissítettem szintén gyári frissítéssel)
-
Graphics
Jómunkásember
-
randras
veterán
Hol találok erről a cuccról nagyfelbontású képeket?
Te nem tudsz lőni esetleg rendes képeket?
microUSB kimenete van?
-
zeppike
csendes tag
válasz sing1ep1ayer #3 üzenetére
Működés közben nincs nagy különbség, de megfogni egész más őket, és a tíz deka is elég sokat számít, ha órákig tartani kell.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz zoltan7611 #5 üzenetére
M-Tech aTab 7s ismerősöm vett is. A hardver nem ugyanaz, abban még csak Rockchip 2918-as van és Vivante GC800-as grafika.
De nem rossz, volt a kezemben az a masina is, elég gyors. Alapfeladatokra elég, csak a kijelző körüli káva vastag és kiemelkedik a síkból
[ Szerkesztve ]
-
zoltan7611
csendes tag
Nálam járt már mindkettő, és az X-tab-ra szavaznék, a kijelző érzékenysége ott sokkal jobb, a myaudio-t néha erővel kellett böködni. Viszont a madaras teszkóban láttam kb. 2 hete valami full noname cuccot 18.900-ért, ami hw-ben ugyanaz mint a myaudio, a kijelző viszont jobbnak tűnt az ott kiállított tesztpéldányt böködve.
--@---
-
Graphics
Jómunkásember
válasz sing1ep1ayer #3 üzenetére
Nos mivel a WayteQ xPAD-70-esben még egy régebbi vágású proci van, 800MHz-en
és nem mellesleg ott a MALI 400-as is több képpontot hajt meg. / 800*600 vs 800*480 /
így esélyes, hogy lassabb.
Sőt alapesetben az xPAD-on még csak GB volt jelen, /később kapott hivatalos/nemhivatalos ICS-t is /A szintetikus tesztek is ezt igazolják. így igazából az objektivitást félretehetjük, elég a számokra nézni.
[ Szerkesztve ]
-
sing1ep1ayer
őstag
Azt nem értem mivel jobb ez a tablet, mint az általad is említett WayteQ xTAB-70, ami egyátalán nem győzött meg. Látszólag ez a MyAudio készülék semmivel nem tud többet, sőt bizonyos pontokon még gyengébb is nála. Nem vagy elég objektív szerintem.
-
Graphics
Jómunkásember
A legolcsóbb azért nem teljesen igaz.
Már 18990-ért is van ICS tabletA WiFi nem egyedi probléma, az összes testvérmodellnél jelentkezik a gond. Ghoo Tab 7000s / Concorde Tab One .. stbstb.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Egész jó ár-érték arányú kis gép, és a teszt is teljesen korrekt. A garanciával mi a helyzet pontosan? A weboldalukon 1+1 évet olvastam, ez pontosan mit takar?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest