Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Persze értem én, és hát ismerjük a körforgást, 1-2 évtized múlva lehet, hogy olyan szintre ér el a fejlődés, ahol SoC-ok világát élve, újra a célcsipek kerülhetnek előtérbe. Talán.
Minden esetre engem elgondolkodtat, hogy akkor, amikor jelennek meg a Fusion-ök, meg hasonlók, az alsó kategóriás videokártyáknak szerintem már nincs sok létjogosultsága. Amikor érkezik a Llano, meg jönnek mások is, amelyek gyakorlatilag processzor árban, és fogyasztásban ugyanazt nyújtják mint pl. egy 6450, vagy egy GT440. 1-2 éven belül az alsó és az alsó-közép kategória létjogosultsága joggal megkérdőjelezhető lesz.
Az NV meg szerintem a Win8 ARM képességére apellálhat még, ahogyan teszi is, és nyomja a Tegra vonalat. -
Jó, most a kisebb alkatrészköltségen túl, én úgy kérdem a 'megéri-e'-t, hogy nyílván a termékpaletta ilyen szintű átvariálása is költséggekkel jár. Szimplán csak arra lennék kiváncsi, hogy jár akkora nyerességnövekedéssel az Intel IGP-s munkaállomások gyártása, hogy egyáltalán érdemes belevágniuk a gyártóknak?! De ezt majd kiszámolják és eldöntik ők!
audi100td: Oké, notebook vonalon kisebb lesz hő, kevesebb a fogyasztás, esetleg az IGP miatt alacsonyabb áron adják. Mit kap cserébe a felhasználó? Kisebb teljesítményt, nem kiforrott támogatást. Már nem is olyan vonzó egy 'profinak'. Persze lehet, hogy tévedek, de azért kétségeim hadd legyenek már!

-
Peter13
senior tag
Nekem ez akkor is fura: éveket öltek abba hogy kiszedjék a CPU-ból a grafikus finkciókat és hogy a jelenlegi szintre csiszolgassák ezt a megközelítést, most pedig eszetlen összegeket ölnek abba hogy újra visszatuszkolják a VGA-t a prociba...végülis ha 20 évente lemegy egy ilyen ciklus és mindenkinek van munkája...akkor mit zavarjon engem

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest