- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vsgaborr11
tag
Soha nem fogom megérteni,miért nem lett ez is Android...Na jó,tudom,nincs GPS és 3G,2G kezelés és ezért nem Android,de akkor is,úgy akkor már lennének rá appok,és egy kicsit egyenlőbb helyzetből indúlhatna. De hát,ők a zsenik,nem Én
-
törölt tag
Ha valahogy fel lehet tenni egy Internet Explorert a rendszerre, akkor én benevezek egy ilyen netbookra
-
30z.Samu
titán
Erre kíváncsi leszek.
-
ddekany
veterán
válasz
Barthezz2 #95 üzenetére
"Hát kíváncsian várom a google "húdeegyszerű" megoldását."
Gondolom egy Linux amin kb csak Chrome van (Gears-al), az viszont azonnal és sallangmentesen... De persze ettől még a használat nem lesz automatikusan egyszerű, mivel a legtöbb összetettebb webes cuccot elég zavarbaejtő használni, összevetve ez asztali alkalmazásokkal. Persze az jórészben azért van, mert a mai webes cuccok legtöbbje úgy lettek megírva ahogy... (Másrészt mert mindnek eléggé egyedi a felülete, míg legalábbis Windows-on az alkalmazások felülete eléggé egy kaptafára működik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Házimozi belépő szinten
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest