Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz *Mukeey* #69 üzenetére

Ezzel egyetértek, mármint, hogy kinézetre katasztrófa az i7(+) és mondom/írom ezt apple tulajként is, szinte minden évben lecserélem az ő készüléküket is, kivéve az 5s-t, mert az az egyik legszebb készülék volt, amit leraktak az asztalra, meg is tartottam és pluszban van még egy originált a szekrényben is. Mindkettő S gray színben, a többi nekem "buzis".
    Viszont a "tavalyi" I7 simán elp...csázza a jelenlegi S8(+), naponta tapasztalom, hogy ugyanaz az S8+-on az ájfonhoz képest (el)gondolkodik. Persze nem ég és föld a különbség, de van. Az S8+ formára nekem nem jön be, a feleségemnek vettem mikor megjelent, azóta sem békültem meg vele. Ezt én inkább egy "ránc felvarrott" hosszúkásabb S7 edge-nek tudom be, picivel jobb hardverrel (amivel a tavalyi ájfont sem éri be, nemhogy jobb lenne, de azért ez elvárható lett volna egy csúcsmobiltól, ráadásul ugyanannyi ram-mal, mint az s7-ben, és most teljesen mindegy, hogy elég, vagy nem elég, de itt már minimum 6-ot bele kellett volna gyömöszölni.

Mint ahogy a "többiek" is teszik, xiaomi mi 6, one plus jön, vagy 8-cal etc...
    És bár a fent írtak ellenére is szerintem jogosan tanyázik az Samsung az első helyen, de az os optimalizációhoz még mindig kicseszett hülyék, tavalyi snapdragon 821-esen futó telefonok többsége egyszerűen gyorsabb, pl Mi mix, vagy one plus 10-ből nyolcszor gyorsabb és sokszor van még mindig random mikrolagg, nonszensz. És rengeteg az alig 1-2 napos használat utáni eladás és eléggé esik is az ára is.
    Az iPhone-ra visszatérve, az biztos, hogy amit rebesgetnek nem pletyka lesz, a 10 éves évfordulóra valami nagyon hájtek kütyüvel jönnek ki, brutálisan erős hardverrel. Na, majd meglátjuk, de nyilván cserélni fogom... :)

Új hozzászólás Aktív témák