Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nálam csak azért nem fedora van, mert lusta voltam kipróbálni, úgyhogy maradt az ubi
viszont nem igazán látom túl sok értelmét az ilyen típusú dolgoknak. a jelenleg fejlesztett népszerű disztrók közül egyik se rosszabb, mint a másik, mindössze más a megközelítése ugyan annak a megoldásnak. -
floatr
veterán
"A probléma ezzel az eljárással az, hogy egy gép többször is belekerülhet a kalapba, például ha dinamikus IP-címet kap a DHCP-től, miközben hiányoznak azok a gépek, amelyek egy statikus IP mögött helyezkednek el például egy helyi hálózaton." -- jaja, ezt simán nem olvastam el. Már egy ideje észrevettem h szelektíven olvasok...
Ennyi erővel akár azt is mondhatták volna, hogy "szerintük elég jól állunk, de lehet h tévedünk"
-
n0_gAboR
őstag
A topic cimet ez is alatamasztja - vagy megsem:[link]
-
VaZso
senior tag
Bocs, hogy közbeszólok.
Mindig nézek kerek szemekkel, hogy melyik téma melyik cikkre válasz esetleg, és vagy megtalálom a cikket vagy nem...
Hogyan kell ezt elegánsan csinálni? ...mert ezt pl. nem találtam meg, pedig elolvasnám.Hol is van ez?

Általánosságban jó lenne, ha valami utalna a cikkekre is.
Szerk.: Ifcafé
Hol logout, hol ifcafe, hol másik oldalon lehet megtalálni a cikket... ki érti ezt...
-
ujoimro
tag
[Megelőzendő a flame-et...
][ Módosította: Cathfaern ]
-
Vladi
nagyúr
Kicsit erős a cím, de nekem tetszik.
azért gáz, hogy az életciklusuk végén még használnak régebbi verziókat. Jó lenne ösztönözni a fejlesztőket egy hosszabb karbantartású verzió készítésére. 
-
floatr
veterán
Azért kíváncsi lennék rá h hogyan szűrték a dhcp-s címeket, ha szűrték egyáltalán...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
- SSD kibeszélő
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- World of Warships
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mini PC
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest