Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
Utolsó roham
Bekapcsoltam a VSR-t.
60 FPS-re korlátozva( driver/játék ) folyékonyabb, 50+ FPS és kevesebb a lag, de van.
Korlátozás nélkül darabos az egész( dadog az animáció ), hatalmas FPS droppok, de már csak minimális a lag.Amit találtam a fórumokon azokat kipróbáltam és nettó 0 a hatása. Win meg játék beállítások molesztálása.
Runner_fxr: nekem 90 de droppol 60-ra is. De nem ez a gond, hanem, hogy megáll gondolkodni néha. És a 2 nem jár párban, tehát nem akkor áll, amikor beesik az FPS. Leginkább tereptárgyak, pl. rúnák megjelenésénél.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
]Phobos[
senior tag
válasz davidsone #33 üzenetére
És gbors:
Ott is ua van mint nálam. FPS meg van( van drop, de nem vészes ), de micro lag.
Egyébként van olyan opció, amit ha ratyi neted van és benyomsz, akkor csökken/megszűnik a lag. Nálam is eltűnik, ha haver a házigazda. Ellenben bot match/offline újra támad.
Még nyomozok az ügyben ...Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
]Phobos[
senior tag
Nem akarok offolni, bár végülis a témához tartozik: szerinted ha updatelnék FX 8350/8370-re az megldaná a problémát? Havernak FX 6300+R9 270 smooth.
Evidens, hogy kevés a proci a VGAhoz, bár asszem redditen írta valaki, hogy i7+NV 980-al is micro lagos volt...Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
]Phobos[
senior tag
Hát Doomnál kíváncsi leszek a végkövetkeztetésre, nálam Vulcannal fullhd, ultra( kivéve, ahol kell a 8 GB vram ) úgy folyik, mint a takony. Dota 2 viszont droppol meg micro lagol. Sírok rajta.
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Drón topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest