- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Ehhh..
Nah jó ugy érzem csöndbe maradok ha meg akarom tartani a nickemet. Inkább egy gyors story:
Kb 1 volt amikor jöttem haza edzésről este és 2 kölök(veleme gy idősek egyik fehár másik cigo) jön elő ott szólitgatnak, kérdezik van nállad pénz? -Mondom nincs. -NE HAZUDJ! erre elkedtek löködni..Nem tudom honnanjött a dolog+a bátorság de egy parasztlengőt beküldtem az egyiknek==> megfeküdt. A Másik megiedt és elfutot. Be vallnom én is eléggé bevoltam tojva és én meg futottam a máősik irányba... Volt nállam bökő de nem voltam elég tapasztalt, tökös hozzá. Az ein helyzetekre nem árt a tapasztalat bár az a legjobb ha enek meg serzésére és alkalmazására soha életetedben nem kerül sor (persze ien csak a mesében van)
Ismerősőmnak van pisztolya ami mindig ott van az oldalán (legálisan), nem sűrűn kötekednek vele... Hiába van meg sok emberben a gondolat hogy ugy sem fogja használni meg gyáva meg ienek. azért félti midenki azt az 1 db életét.ui.: Ha gáz van akkor remek szolgálatot tehet egy gáz spay. Persze 10 emberrel szembe nem ér semmit max jjobban összegyűrnek..
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tegnap mentem a Nyugati pályaudvar metrómegállójában és megkérdezi tőlem egy velem egyidős...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest