- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
#13260800 #92 üzenetére
Igen és sajnos ssd témában főleg sok az ilyen egy ember elindít egy fals infót és egyből alapigazságnak számít( ilyen divat még a sandforce szidás is), de azért van 1-2 hozzáértő egyén is akik sokat segítenek, és nem dobálóznak vaktában ténynek vélt állításokkal.
(#89) nXu: Nemsokára kapom a választ, hogy nem vagyok normális ha win7-et használok
-
brumi1024
veterán
válasz
#13260800 #90 üzenetére
"Vállalati környezetben még megértem a nem váltást, de otthoni környezetben abszolút nem." Ezt írtam, otthoni környezetre mondtam. Vállalati környezetben mondom megértem a nem váltást, főleg ha egy adott vállalatnál office célokra használják a gépeket(ilyen esetben mondjuk a windowst nem értem, miért nem jó egy linux, bár biztos van ok amit nem tudok). És alapvetően az eszetlen fröcsögésre reagáltam(amit Gabcsee csinált), hogy a 7/8 így sz.r meg úgy sz.r...
Tudom, hogy kaphatóak olyan ssd-k, amiknek egész jó trim-pótló eljárásaik vannak, de egyrészt még egy dolog amire figyelni kell vásárláskor, másrészt pedig kevesebb ilyen ajánlott ssd van(példa, az itteni ssd topic ajánlásai). Aztán ha valaki nem néz eléggé utána, és rosszul választ elég hamar csökken a teljesítménye az ssdnek.
Az alkalmazásokra: Pl egy Photoshop/Lightroom pedig nagyon jól érzi magát 4+gb ram esetén(alatta eléggé szenvedhet nagyobb képeknél) így ebben az esetben megint csak a win7 a jobb választás, mert a 64 bites xp nem sikeredett túl jóra.
De összességében egyetértek, ha nem éri meg a váltás ne váltson. Viszont a támogatás megszűnése még egy nyomós érv lehet a váltásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged