Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Eddig is megtisztelő volt a sok dicséret, de ha még te is ezt mondod akkor viszont már végképp (gondolom Te már sokmindent láttál az életben, többet, mint én)!

Köszönöm!@jagada:
Igen, sajnos, tudom... =/ Remélhetőleg a rá szánt rács majd javít a helyzeten.
@hackeeeee #22:
Hát zavarni annyira nem zavar. Tény, hogy jobb lett volna nélküle. Ezért akarom majd feldobni valami kis előlappal, amibe maratok valami mintát. Mert ugye most még a kiadótálca látszik ki.
A Samuk jól bírják. Igazán nem hallatszik ki semmi. Néha hallani, amikor az egyik beindul. De ha a DvD felpörög, akkor az mindent visz
Most gondolkodtam egyébként egy cserén. A kisebbiket lecserélném egy 2TB-os samura. Az csak 5400-on pörög, gondolom talán halkabb is. De annak a hangja tényleg nem vészes. Viszont egyenlőre nem akarok ~ 25-öt költeni HDD-re. De tervbe van véve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest