Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz
jacint78
üzenetére
1. Hol a fenébe írtam én olyat, hogy átlag felhasználó lennék?
Segítek: sehol.
2. Hol a fenébe írtam én olyat, hogy 8 giga RAM ne lenne elég egy átlag felhasználónak?
Segítek: sehol. Sőt. Elismerem, hogy szimplán játékokra, netezésre bőven elég. Még talán sok is.Ezen kívül pedig gőzöd nincs, hogyan is használom a gépemet. De sikerült egy programmal kiíratnom, hogy "not enough free memory".
Segítek: például képszerkesztés. Jelenleg a képekkel amikkel dolgozom, körülbelül 320 MB-ot foglalnak le a RAM-ból mikor bevannak töltve. Tegyük fel, hogy 6 db-ból akarok panorámát összetűzni. Hm-hm. 2 giga? De akkor még nem is dolgozott vele, meg nem fűzte őket össze, csak betöltötte.
Nekem személyszerint kellene a 16. Hogy neked nem kell, hát örülök neki. -
Zola007
veterán
válasz
jacint78
üzenetére
Ha az átlagfelhasználó neked egy "csak a Wordben" gépelek nénikét takar vagy egy kizárólaf faszbukozó tinit, akkor igaz lehet.
Nekem most 2,58 giga van tele, pedig 15 perce kapcsoltam be a gépet, még csak az alap programok futnak
(world, excel, egy egyedi adatbáziskezelő, képszerkesztő, FF, katalógusprogram)Ha kínozni akarod magad, akkor limitáld magadnak 2 gigában, de én a 2 asztalit + 1 laptopot (mindegyik 4gigával) is rendszeresen megfektettem irodai alkalmazásokkal. Most 8 gigával nincs gondom.
Manapság szerintem 8giga ideális
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Opel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(world, excel, egy egyedi adatbáziskezelő, képszerkesztő, FF, katalógusprogram)