Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
RudiLicenc
üzenetére
" Én nem bánnám egyébként, mivel engem úgy sem érintene, mert nem ülnék be így kocsiba soha."
Ha nem iszol soha, akkor valószínűleg tényleg így van. Viszont egyik munkatársam egyszer pórul járt. Este iszogattak, nem durván kb 3 feles, meg pár üveg sör. Éjjfél körül fel is lőtték a pizsit. Másnap délben kocsiba ült. Szerencsétlent megállították a rendőrök, szodáztatták és még ittas volt. Szerencséjére csak a szabálysértési határban volt, így némi pénzbüntetéssel megúszta, de ő annak a tudatában ült kocsiba, hogy nem volt ittas.
Elsődlegesen nem a büntetés és a nem megfelelő szabályzás a probléma. A nagyobb probléma a meglévő szabályok betartatása és ellenőrzések hiánya. Én konkrétan 17 évig jogsi nélkül vezethettem volna, akár totál részegen is, semmi nem történt volna. 17 év után történt először, hogy szondáztattak és valaki megnézte a jogosítványomat. Azóta még eltelt pár év és azóta se semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest