Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
CounterBoci #56 üzenetére
"Ha nekem átugrik a vezérlés, megelőzlek és bevágok közvetlenül eléd és rögtön fékezek, hogy esélyed sem legyen követési távolságot tartani, akkor Te vagy a hibás, mert nem tartottál követési távolságot?"
Az a durva, hogy ha nincs tanu, vagy felvétel és a másik fél azt mondja, hogy ő nem is előzött, ő csak ment és hirtelen elé ugrott egy állat, akkor bizony jó eséllyel téged hoznak ki hibásnak, esetleg megúszod egy nem megállapíthatóval és mehetsz bíróságra, hogy valaki felülvizsgálja.
-
Ghoosty
őstag
válasz
RudiLicenc #37 üzenetére
" Én nem bánnám egyébként, mivel engem úgy sem érintene, mert nem ülnék be így kocsiba soha."
Ha nem iszol soha, akkor valószínűleg tényleg így van. Viszont egyik munkatársam egyszer pórul járt. Este iszogattak, nem durván kb 3 feles, meg pár üveg sör. Éjjfél körül fel is lőtték a pizsit. Másnap délben kocsiba ült. Szerencsétlent megállították a rendőrök, szodáztatták és még ittas volt. Szerencséjére csak a szabálysértési határban volt, így némi pénzbüntetéssel megúszta, de ő annak a tudatában ült kocsiba, hogy nem volt ittas.
Elsődlegesen nem a büntetés és a nem megfelelő szabályzás a probléma. A nagyobb probléma a meglévő szabályok betartatása és ellenőrzések hiánya. Én konkrétan 17 évig jogsi nélkül vezethettem volna, akár totál részegen is, semmi nem történt volna. 17 év után történt először, hogy szondáztattak és valaki megnézte a jogosítványomat. Azóta még eltelt pár év és azóta se semmi.
-
Ghoosty
őstag
Itt valami nagyon nem stimmel a rendszerrel.
2016-11-hóban baleset okoz. Elítélik 5,5 évre. Ha azonnal rabosítják és ezt is beleszámítják az időtartamba, akkor 2022-05-hóban szabadulhatna. Hogyan lehetett szabadlában 2019-09-ben? Ez legjobb esetben is csak 2 év 10 hónap.
Korábban örökre eltiltották a járművezetéstől. Miért kell megint örökre eltiltani? Egyáltalán miért nem büntetik jogsi nélküli vezetésért is??
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az agyérgörcs kerülget. Ismét letöltendőt kapott a zuglói kokainos gázolóNos. Rendőr ismerőstől tudom, hogy lassan már...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest