Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• WOT-H-A-C

veterán

válasz mephi666 #104 üzenetére

Kb. mint a mi sztorink. Csak nálunk mindketten IR-esek vagyunk, az asszony pedig PCOS-es. Nálunk is kétszer volt HSG. Elment az összes a10. hétig bezárólag. A legtöbb nem tapadt meg, a többinél valami fejlődési rendellesség lépett fel. Andrológia.... 5x voltam, ebből 3 magán cucc. Az elsőnél azt mondták meddő vagyok. Aztán kiderült, hogy spontánra is tökéletes. Persze ezek genetikalig nem vizsgálnak, azok a vizsgálatok kimaradtak. Dévai doki azt mondta, majd a 2-3 lombik után ráérünk ezekkel. :DDD Egyébként jó arc volt az öreg, haverok lettünk. :) " ne stresszeljetek rá..." LOL! Amennyiszer ezt hallottam. :) Általában olyanoktól akiknek volt gyerekük, vagy éppen várták. Az elej vicves volt, aztán a 200-adik után már inkább fárasztó. A végén feladtuk, elmentünk a TEGYESZ-hez és beálltunk a sorba. Kellett valami biztos pont az életünkbe. A végén már úgy ébredtem, hogy az első kérdésem az volt az asszonyhoz, hogy "ugye nem esett le a hőd? " Téboly volt. Miután beálltunk a sorba mindketten megnyugodtunk. Most várunk és tudjuk, hogy előbb-utóbb lesz gyerekünk, akit szeretetben felnevelhetünk.

Nektek gratulálok és sok egészséget kívánok! :)

Új hozzászólás Aktív témák