Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Cathfaern
üzenetére
"A lényegen nem sokat változtat." - hm? Egy kór kezelésén/megelőzésén nem változtatna, ha tudjuk a kiváltó okokat?
Persze, magyar EÜ-nél tényleg nem."Persze ez nyilván nem érdekes ha nem a gyerek szemszöge a szempont." - a gyereknek a gyerek szemszöge, a szülőnek pedig a sajátja. Hány háborús sérült gyereket fogadtál örökbe, akik konyhai segédeszközként néznek a láncfűrészre? Vagy olyan csecsemőt, akit bedrogozott anyából húztak ki, és oviskorától kezdve mindenféle felzárkóztató kezelésre kell rohangálnod vele, ahelyett, hogy az egészséges saját gyerekeddel lemennél pingpongozni, elvinnéd nyaralni, stb? Nagyon sajnálom az ilyen gyerekeket, de nekem is egy életem van, max pénzügyileg tudom támogatni az intézményeket, akik segítenek rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Projektor topic
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze, magyar EÜ-nél tényleg nem.