Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LittleLombax

csendes tag

Engem őszintén nem is az akksi élettartama foglalkoztat, hanem az, hogy ennek mi a gyakorlati haszna? Oké, velem is előfordul évi 4-5 alkalommal hogy reggel eszmélek rá hogy basszus, 20%-on vagyok, ilyenkor persze én is tudnám ezt a sebességet értékelni. (Bár a reggeli 20-40 perces készülődés alatt már a 3 éves droidos csúcsmodellek is bőven töltenek annyit, hogy az elég legyen a napra.) Viszont a cél az lenne, hogy a telefont "folyamatosan" lehessen használni és ne kelljen soha töltéssel foglalkozni. Ez viszont úgy nem lehetséges hogy minden gyártó minden évben új adapterekkel és új töltőpadokkal rukkol elő, amiket meg kell venned ahhoz, hogy valóban ki is tudd élvezni a promókban hangoztatott rövid töltési időket. Viszont nem fogok venni egy külön töltőt az összes kocsiba, otthonra, az irodába, a szüleimhez, a testvéremékhez és még ki tudja hova, ahol éppen lemerülhet a telefonom mondjuk egy túra vagy egy laza éjszaka után. A töltőt meg biztos nem fogom magammal mindenhová hurcolni. Szóval tök jó meg minden, de arra amire való lenne, hogy amikor váratlanul a halál szélén van a telefonod és tudj tölteni bele mondjuk 50%-ot 10 perc alatt, ezekre az alkalmakra pont nem ér a jelenlegi formájában semmit, mert az ilyen helyzetekben úgysincs nálad a töltő.

Új hozzászólás Aktív témák