Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Regonelix
csendes tag
Köszönöm a visszajelzést.
A Hardekernel oldalával kapcsán, kiegészítettem a bejegyzésemet.Én, csak az octa-core SoC, egy SBC-kre tértem ki és többet, nem találtam. Amiket említettél, azok mind Quad-Core SoC, SBC-k. Tervezem, hogy róluk is írok, de az, sokkal hosszabb lesz (sokkal több van belőlük)., Akkor nem hagyom ki azt, amit a hozzászólásodban írtál (a 1Sheeld -ben, milyen SoC-ban van? Mert az Arduino weboldalán nem találtam, de lehet, hogy rosszul kerestem).
OFF - szerverrel kapcsolatban.
A MSQL szerverként, lehet, hogy túlzás az octa-core SoC (amiből, lehet, hogy nem lesz semmi), de seed szerver mellett, médialejátszónak és médiakonvertálónak, már kell a teljesítmény. Remélem a Banana Pi BPi-M3 hűtése is jó lesz (kíváncsi vagyok, hogy elég lesz a hűtőborda, vagy ventilátor kell-e majd). 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
 - Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest