Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
minden ember más, mindenki mást tart fontosnak, mivel mindenki másképp tapasztalja meg az életet, más intelligenciával rendelkezünk (ezért tartom hülyeségnek az iq-t valamien szinten
) és ez alapján az értékrend alapján választ, vagy esetleg váltogat. Én nem vagyok ilyen, én minden eddigi barátnőmről el tudtam képzelni hogy velük élem le az egész életemet, és ez van most is, csak érzem hogy valami nem kóser. Ez nem jelenti azt hogy töketlen lennék annak függvényében hogy cselekedjek, vagy mentsem a kapcsolatunkat, mert valamien szinten minden nap megteszem, mert mikor kivülről látok tétlen embereket legszivesebben pofoznám őket hogy ember ébredj fel, csak jelen esetemben nem tétlenkedek, csak szimplán tehetetlen vagyok.bocs elkalandoztam

jó8
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és ez alapján az értékrend alapján választ, vagy esetleg váltogat. Én nem vagyok ilyen, én minden eddigi barátnőmről el tudtam képzelni hogy velük élem le az egész életemet, és ez van most is, csak érzem hogy valami nem kóser. Ez nem jelenti azt hogy töketlen lennék annak függvényében hogy cselekedjek, vagy mentsem a kapcsolatunkat, mert valamien szinten minden nap megteszem, mert mikor kivülről látok tétlen embereket legszivesebben pofoznám őket hogy ember ébredj fel, csak jelen esetemben nem tétlenkedek, csak szimplán tehetetlen vagyok.