- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
minden ember más, mindenki mást tart fontosnak, mivel mindenki másképp tapasztalja meg az életet, más intelligenciával rendelkezünk (ezért tartom hülyeségnek az iq-t valamien szinten
) és ez alapján az értékrend alapján választ, vagy esetleg váltogat. Én nem vagyok ilyen, én minden eddigi barátnőmről el tudtam képzelni hogy velük élem le az egész életemet, és ez van most is, csak érzem hogy valami nem kóser. Ez nem jelenti azt hogy töketlen lennék annak függvényében hogy cselekedjek, vagy mentsem a kapcsolatunkat, mert valamien szinten minden nap megteszem, mert mikor kivülről látok tétlen embereket legszivesebben pofoznám őket hogy ember ébredj fel, csak jelen esetemben nem tétlenkedek, csak szimplán tehetetlen vagyok.bocs elkalandoztam

jó8
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Linux kezdőknek
- Androidos tablet topic
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) és ez alapján az értékrend alapján választ, vagy esetleg váltogat. Én nem vagyok ilyen, én minden eddigi barátnőmről el tudtam képzelni hogy velük élem le az egész életemet, és ez van most is, csak érzem hogy valami nem kóser. Ez nem jelenti azt hogy töketlen lennék annak függvényében hogy cselekedjek, vagy mentsem a kapcsolatunkat, mert valamien szinten minden nap megteszem, mert mikor kivülről látok tétlen embereket legszivesebben pofoznám őket hogy ember ébredj fel, csak jelen esetemben nem tétlenkedek, csak szimplán tehetetlen vagyok.