Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
21 hónap, az rohadt sok, én 2 hónapot nem bírok ki egy csajjal, megunom őket.
Nem is vágyom hosszabb kapcsolatra. Na jó, néha igen, de aztán rájövök, hogy úgysem bírom ki. És jó ez így. Még legalább 8-10 évig biztosan. Majd, ha befejeztem az egyetemet, túl vagyok a gyakorlatokon és lesz rendes keresetem, na akkor tervezhetek majd hosszabb távra és addigra talán érek még annyit lelkileg, hogy képes legyek egy hosszabb kapcsolatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest