Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
válasz bwin.party #9237 üzenetére
Elég nehéz elképzelni, hogyan tudott meggörbülni úgy, hogy rá volt zárva a processzorra. Hajlítsd a kívánt formára szerintem. Ez egy lemez, lehet formálni. HA nem sikerül tized mm-re olyanra alakítani mint gyárilag akkor sincs semmi gond. Ha szorítja lefele a procit és behajtható a leszorító fül, akkor meg is vagy !
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Relo
tag
válasz bwin.party #9237 üzenetére
Üdv
Az gyárilag egy kicsit banán formára hajtott, nem elgörbült.
Előkotortam három hibás lga775 lapot, mindegyiken ilyen hajlított formája van. -
Laraxior
titán
válasz bwin.party #9313 üzenetére
Ez a foglalat ránézésre, így fotón is olyan görbe, mint a fa**om...
Ezért nem tudod lecsukni. Szvsz."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SP4C3
veterán
Ránézésre ráléphetett valami állat, esetleg tehén, azért deformálódott. A fém "lefogatóra" gondolsz? Azt minek cserélted?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz bwin.party #9319 üzenetére
Hangfelvételek, számlafotója (elküldte) minden megvan ellenük.
Ha a hangfelvételen nem hallatszik, ahogy figyelmezteted, hogy felveszed az elhangzottakat, akkor asszem te is bűncslekményt követtél el, de ezt majd egyeztesd egy ügyvéddel...
(#9321) bwin.party - Nem a foglalat van eltoszódva, mert ahogy nézem beleül a proci, szóval nem akkora baj, hogy be van hajolva a fekete műanyag széle, hanem a tetején a lefogató lemez van felfelé görbülve. 30k egy 775-ös lapért rablás.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
dovahkiin04
csendes tag
válasz bwin.party #9319 üzenetére
Vedd fel a kapcsolatot egy ügyvéddel a hangfelvételek miatt, utána menny csak a rendörségre
[ Szerkesztve ]
-
korn
aktív tag
Priviben is írtam, hogy a 2 fület minimálisan lejjebb kellene hajlítani, és máris nem állna ki ennyire a lefogató.
Miven nem ugyanolyan alaplapról való a lefogató, ezért gondolom lehetnek kisebb eltérések. Egy kombinált fogó 10mp alatt csodát tenne. -
Alpi.
addikt
válasz bwin.party #9333 üzenetére
"Az a baj, hogy sosem csináltam ilyent" - szerintem benne leszel az első 10 emberbe a világon, akinek visssza kell hajlítani az elgöbült leszorítót.
Ne már... Egy darab lemez amit kicsit hajlítani kell a mostani állapothoz képest. Azért ez nem olyan bonyolult munkfolyamat. Nem tudsz mit elrontani, de tényleg !https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Laraxior
titán
válasz bwin.party #9341 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz bwin.party #9343 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz bwin.party #9345 üzenetére
Azért a CPU körül én hűteném még pluszban a dolgokat, mert egy Q9650 nem biztos, hogy erre a 4 fázisra lett kitalálva.
Feszültségingadozás, vagy hasonló előfordulhat, ha ilyen hosszútávú kínzást adsz a lapnak.
Legalábbis anno a P35-DS4 és a Q6600 kombó igényelte.
(Hja, de látom, hogy egy E7300 van benne, az nem vészes)Most vettem én is egy Q9650-et innen, nem egy olcsó dolog, és már elég ritka.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz bwin.party #9347 üzenetére
Örültünk, hogy segíthettünk. Egészséggel... sokáig.
-
Cingi1979
tag
válasz bwin.party #9349 üzenetére
Szia Ricsi! Majd kűldök egyet! Remélem jó lesz a gép ha már ennyit szívtál vele!
-
lamiki
senior tag
válasz bwin.party #9347 üzenetére
Azért azt a videó kártyát még próbáld ki 2 másik gépben ha tudod. A múltkor kaptam egy videó kártyát, 2 db G41 chipset-es gépben valamiért nem működött, nem adott képet, egy AMD-s gépben meg igen.
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
nagyúr
válasz bwin.party #9355 üzenetére
Segédtápos VGA-k többnyire gátolják a gép elindulását, ha nincs rácsatlakoztatva a segédtápjuk.
Illetve pár tipusnál piros szöveggel figyelmeztetést küld a monitorra, hogy nincs bedugva, és leállitja a boot-ot.
Egyik-másik VGA-n van jelzőled, amely valamilyen fénnyel jelzi a segédtáp csatlakoztatásának hiányát/csatlakoztatottságát is.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
lamiki
senior tag
válasz bwin.party #9355 üzenetére
A géppel együtt vetted, és nincs hozzá legalább egy átalakító a VGA tápcsatihoz, ill a tápon sincs ilyen csatlakozó? Kínából 200 Ft, de gondolom itthon is kapsz 4-500 Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
lamiki
senior tag
válasz bwin.party #9360 üzenetére
Elvesztettem a fonalat. Nem az a video kártya igényel + tápcsatit amit az összetört géppel vettél, és emiatt nem tudod kipróbálni, hogy működik e?
-
envagyok
veterán
válasz bwin.party #9360 üzenetére
Írtam már privátot.
Gyere el Győrújbarátra, megnézzük a deszkád.
Van egy csomó vga-m, meg teszterem, amivel a lapot is le lehet tesztelni. -
envagyok
veterán
válasz bwin.party #9394 üzenetére
Nincs mit, örülök hogy segíthettem.
-
lamiki
senior tag
válasz bwin.party #11498 üzenetére
Xeonból olyat vegyél, ami átalakítózott és nútolt. De egy félgömb alakú tűreszelővel, nem nagy ördöngösség megcsinálni a nútolást sem. A kategória csúcsai már csak azért sem ajánlottak, mert mindig aránytalanul drágábbak. Persze ha neked megér 166-333 Mhz sebesség többlet 3-10x-es árat.
A QX9770 már azért sem jó választás mert 1600 Mhz FSB, szóval szerintem ezzel még addig sem jutsz el mint a Q9650-el és kb 10x-es az ára, akkor már jobb az X5460.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez egy jó lap.
Szerintem sem éri meg a legcsúcsabb C2Q/XEON-t beletenni, drága, XEON-nál elég durván fűt is, ha megrántod.
A Q9650 nem rossz alany, érdemes vele megkeresni, mit bir abban a lapban.
Ha már XEON, akkor E5440/5450, X3360, X5450/5460, kb. ebben a sorrendben.
Ezeknek az ára mind 10e alatt van, illetve az X3360-as az nativ S775-ös, a többi S771-es, ezek a matricázós+reszelős darabok, ezeket érdemes előkészitve venni.
Az alaplapot vétek (szerintem barbárság) faragcsálni.
Fentebb, ahogy lamiki fórumtárs is irta, pl. a QX9770 egyszerűen nem éri meg az árát, alapon is zabál, húzva meg leszáll a villanyóra a helyéről (tudom, mert nekem megvan a XEON megfelelője, X5482, alapból 100-120W , felrántva 3,8 GHZ-re meg bő 300W.... )
Nem beszélve arról, hogy ilyen OC-nál már kell a combos hűtés is.
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Laraxior
titán
A qx9770 ára biztosan nem asszisztal mert 50.000 korul mozognak. Ha eppen akad.
-
bwin.party
aktív tag
válasz bwin.party #13851 üzenetére
(a szerkesztési idő lejárt, a képen level 3 volt beállítva, level 4-en megy most)
-
sullerj
tag
válasz bwin.party #13851 üzenetére
Szia!
Szerintem azért nem válaszolnak a többiek, mert itt a legtöbb embert nem érdekli a gépe zaja, a tuningja viszont sokkal inkább. Nekem E5450-em van (az kb a te processzoroddal egyenértékű), alap órajelen, 40-60 fok között tartom. Ha eddig nem hallottad hangosnak a géped, az vagy azért volt, mert eddig is forróság volt benn, csak nem tudtál róla :-), vagy le voltak véve minimumra BIOS-ban a ventik...
[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
válasz bwin.party #14051 üzenetére
Böngészőben kikapcsolni a 3d gyorsítást?
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
tlac
nagyúr
ez szerintem is inkább szoftveres probléma lesz
próbáld más böngészőkben is (chrome, firefox, még ie-ben is) -
peterattila
aktív tag
Szerintem is sw probléma lesz. GT730 kártyám volt, már az is nagyon jól gyorsítja a videókat (bár nem tudom, hogy a face milyen codecet használ). Esetleg azt nézd meg, hogy milyen codec alatt megy a közvetítés, és azt támogatja-e a kártyád hardveresen.
-
nagyúr
válasz bwin.party #14119 üzenetére
Hinnye.... E8500+MSI G41 P25+2*2 GB DDR3 1333 RAM-os konfigon a 720p-s YT videók hasítanak, az 1080p@30 is megy, az 1080p@60 az határesetes, de eldöcög (a G41-es chipset GMA X4500-as Intel IGP-je mellett, tehát nincs semmiféle GPU gyorsítás, a CPU izomból tolja ki).
Mindezt W7x64 alatt, Chrome böngészőben, ha ez számít valamit.(#14121) Cingi1979:
Na hajrá, lássuk azokat a szép eredményeket ám.
s1366 döglödik ? (az Asus WS lap)
Kicsit játszottam a nemrég megjött Asus P5K3 Deluxe Wifi-ap lap + Xeon L5408 párossal... hát, khm, határeset, nem rossz-nem rossz, de azért az X3360/X5450 jóval acélosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bwin.party #14245 üzenetére
Amennyiben nincs terhelés, úgy túlzás a fordulatszám, szabályozd le
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz bwin.party #14247 üzenetére
Van level 0? Röhögve elbírja, míg nem rángatod meg a bajszát csúnyán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest