Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Alpi.

addikt

válasz tlac #14916 üzenetére

Igen, teljesen mas mentalitassal keszulnek. Jopar eve amugyis a maximum meretig torteno cache-eles megy. (Lasd Android pl.) Valahol van is jelene, oriasi tempoval nonek a kepeink, flash reklamok az oldalon, meg ugy minden kb. Sajnos a Chrome mar gusztustal modon az orrodba van nyomva egyre gyakrabban. En egy ideje Operat hasznalok. "Built in" tudja azt, amire szuksegem van es most mar jo ideje tokeletesen mukodik. Az alap gond az, hogy irtozatosan nagy meretu weblapok vannak. Tudom, hogy tobb helyen szolnak, kernek szepen, hogy ne hasznalj blokkolot, mert kib@szas veluk szemben, de nem veletlen, hogy ekkora jelenuk van a kulonbozo szuro, blokkolo progiknak. Iszonyat tultoltak a dolgot. Annyira, hogy egy atlag usernek is a hasznalhatosag hatarara kerultek oldalak (Pl. Youtube) es vagy soha tobbet nem nyitjak meg vagy megprobaljak megoldani. Tudom, mint altalaban, itt is sokan jarnak rosszul emiatt, akik nem erintettek direkt modon. Sajnalom persze, mert nem igy kene lennie, de amig ilyen aggresszivan tolnak az arcomba olyasmit, amit nem szeretnek ahelyett, amiert leultem a gep ele, addig megtartanam a jogot a szuresre.

Új hozzászólás Aktív témák