Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Quake nagyon minimális grafikán ment alig játszhatóan, 320*200, vagy mi volt a legkissebb felbontás. Kb igy volt a Blood és a DN3D is. Doom 2 már szépen ment, azzal sokat játszottam. Ja és az első NFS is ment nehézkesen.
AOE és Starcraft annyira ment, hogy az első 1-2 egyszerűbb pályát nagy nehezen meg lehetett csinálni, akkoriban sokkal alacsonyabb volt a minimum FPS küszöböm

Ja persze ezeknél a "keményebb gémeknél" a hangot legtöbbször ki kellett kapcsolni, másképp teljesen játszhatatlanok voltak.
Ezeken kivül volt sokminden ami viszonylag szépen ment és sokat játszottam rajtuk: Sim City 2000, Quarantine, Doom 1-2, Warcraft 1-2, Theme Hospital, C&C+Red Alert (DOS-os változatok csak), Comanche, stb. Aztán persze a régiségekről ne is beszéjek (ezek tökéletesen mentek): Stunts, Prehistorik 1-2, Prince of Persia, Dune 1-2, Wolfenstein 3D, Jazz Jackrabbit, Monkey Island 1-2, stb.
Néha még most is meglepődök, hogy az a gép a maga 40MHz-ével mi mindenre jó volt.
Mellesleg, ez a gép 1997-2001 között volt használatban (volt elég időm kikisérletezni, hogy mi megy rajta s mi nem
) aztán váltotta egy 850 MHz-s AMD Duron (950-en használtam, annál többet nem igazán birt és én se értettem különösebben a tuninghoz), 128MB SDRAM és 20 GB Quantum HDD társaságában. -
nkmedve
őstag
ÁÁÁÁÁÁ, 486DLC, ilyet használtam kb. 4 évig 8MB RAM kiséretében + FPU + 1MB-os Trident kártya.
Egy 386SX-et váltott és akkor hihetetlen gyorsulást hozott. Hirtelen csomó játék ment rajta (Warcraft 2 volt a nagy kedvencem akkoriban) és Windows 95 is használható volt (386-ra semmiképp nem akart felmenni). Ha nagyon akartam még Starcraft-ot, Age of Empires-t és Quake-et is rá lehetett eröltetni, persze ezek elég nehezen voltak játszhatóak.Emlékszem az MP3-at nem igazán birta lejátszani ezért át kellett alakitani WAV-ba a fájlokat (persze egyessével, mert nem volt sok hely).
Micsoda idők...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) aztán váltotta egy 850 MHz-s AMD Duron (950-en használtam, annál többet nem igazán birt és én se értettem különösebben a tuninghoz), 128MB SDRAM és 20 GB Quantum HDD társaságában.