Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forintban nem jelentős az eltérés. Jelenleg arra felé haladunk, h több mag az jobb, 4 ajánlott ma már a játékokhoz (BF3 és hasonlók...). Másrészt i3-ban nincs AES, mondjuk aki nem használja, annak nem hiányzik. Maradjunk annyiban, hogy így 2013 végén játékos/melós gépbe FX-6300 vagy i5 alatt ne nagyon ajánlgassunk. Elmenni elmegy, de közel sem kompromisszum-mentesen, és egyáltalán nem biztosan.
i5 vs i3 teszt. i5 már AES-t is támogat, titkosított merevlemezeknél érezhető a különbség. -
Az intel halk gyári hűtéssel is... kb. fél évig, pont mint az AMD. i5 alapon, igazán hajtva sincs, és mégis: fél év, és a jól szellőző, ventis házban is nyekereg már terhelésre. i3 sem kap jobb kúlert. A fogyasztás meg ehh... mennyi is a difi? Amúgy FX-eket is lehet alap órajelen vagy kicsit az felett is alulfeszelni, sőt, van, aki a p-state-okkal szórakozva idle még jobban levette a fogyasztást. Nem tudom, engem valahogy az ilyen cuccoknál a fogyasztás nem izgat. NAS-nál, servernél nem mindegy, de ebben a kategóriában egy sz@r mind.
-
-
d@minator
addikt
Itt is egyezett az órajel, mert az i5 boostolt.
(#310) ViZion "Keress teszteket nyugodtan, pont az i3 az, ahol a HT sok esetben RONTOTTA játékok alatt a teljesítményt." Mutass egy i3 tesztet ahol a HT miatt romlott a játékteljesítmény.
Ne fáradj vele. 
(#305) Elmör: Itt látszik, hogy kisimult. 9000fps-t néztem abból ez csak 600.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Ryzen 3 3300X + ID-Cooling DK-03
- ÚJ AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY 2év gar - 27%-os áfás számla + garjegy
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ne fáradj vele.