Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Nekem ott kezdődik a probléma, hogy a Win-en kiváló mikrofon hangminőség az Ubuntu-n überronda. Ergo, tuti, nem a mikrofon rossz. Már kipórbáltam, minden létező driver kombinációt Alsa stb. marad. Sőt olyan volt, hogy ment valamilyen szinten a hang, és beszélgetés közben az Ubuntu alatt elszállt a mikrofon. És az is látszik, hogy az Ubuntu-s Skype közel nem olyan tudású, mint a Win-es, ami nem a linux hibája a Skype nem támogatja normálisan a Linuxot. Persze majd most jön, hogy írjam meg magamnak, de én nem akarom. Én csak perfekt használni akarom. Nem érdekel a magja a Linuxnak, menjen tökéletesen més a buherálás minimális legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Assassins Creed Shadows Collectors Edition Xbox
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest