Hirdetés
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
#56474624 #266 üzenetére
Az idő vasfogát nem támadja meg idővel a rozsda?
Ez olyan paradoxon gyanús eset.
Ha információelmélet oldalról közelíted meg, a zene is adat...
De jó legyen nézzük csak az audio lemezeket. Tegyük fel, hogy félted az eredeti cd-d és készítesz egy másolatot róla, akkor az a másolat meddig fogja bírni?Persze tudom, a lejátszások számával nem romlik a minősége, de az idő állásában is utoléri a rozsdamentes protkójával, egy kiadós csámcsogásra, hogy "100011100101010" dallamot büfizhessen.
Nem elvakultság, szimplán tettem egy nyamvadt hozzászólást, hogy számomra az analóg jel jobban tetszik, mint a digitális, mert hallható a különbség, noha nem mindenki számára.És ebből vontam le azt a következtetést, hogy ez a magas hangok el nem tüntetése okozza, ezért fog jobban szólni a magasabb mintavételezésű hanganyag, mint az alacsonyabb.
De dabadab elkezdett részeket kiragadni a mondanivalóm komplex értelméből, és azt boncolgatta a teljesség igénye nélkül.
Annak ellenére, hogy az állításaim szerintem megállják a helyüket.
Néha kéne látni a fától az erdőt, és nem elveszni a részletekben.
De persze szívesen fogadoma cáfolatokat, a néha sántító példáimmal laikusok számára érthető módon elmagyarázott véleményemre.
Persze ugyanúgy egy laikus számára érthető módon elmagyarázva!
Tudod elég fárasztó a magyarázatom magyarázatának a megmagyarázása.
Szövegértés egyes! Leülhetsz.
(#267) Auratech: Na igen, ez is egy megközelítés.
Csak nem feltétlen fedi a valóságot, legalábbis emberi füllel vizsgálódva.
(#268) ELP: Csináljunk egy alapítványt, amibe az összes PH-s beszállhat, és az új technológiák piacra vezetése lesz a cég profilja, aztán ha valami sikert arat, arra úgyis lecsapnak a nagyok, és a licencekből csúnyán meggazdagszunk. És ezzel felvirágoztatjuk a magyar gazdaságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest