Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz #56474624 #266 üzenetére

Az idő vasfogát nem támadja meg idővel a rozsda? :U Ez olyan paradoxon gyanús eset. ;]
    Ha információelmélet oldalról közelíted meg, a zene is adat... :K
    De jó legyen nézzük csak az audio lemezeket. Tegyük fel, hogy félted az eredeti cd-d és készítesz egy másolatot róla, akkor az a másolat meddig fogja bírni? :U Persze tudom, a lejátszások számával nem romlik a minősége, de az idő állásában is utoléri a rozsdamentes protkójával, egy kiadós csámcsogásra, hogy "100011100101010" dallamot büfizhessen. :DDD ;]
    Nem elvakultság, szimplán tettem egy nyamvadt hozzászólást, hogy számomra az analóg jel jobban tetszik, mint a digitális, mert hallható a különbség, noha nem mindenki számára. ;] És ebből vontam le azt a következtetést, hogy ez a magas hangok el nem tüntetése okozza, ezért fog jobban szólni a magasabb mintavételezésű hanganyag, mint az alacsonyabb. :K De dabadab elkezdett részeket kiragadni a mondanivalóm komplex értelméből, és azt boncolgatta a teljesség igénye nélkül. :((( Annak ellenére, hogy az állításaim szerintem megállják a helyüket. :K

Néha kéne látni a fától az erdőt, és nem elveszni a részletekben. :((( :O De persze szívesen fogadoma cáfolatokat, a néha sántító példáimmal laikusok számára érthető módon elmagyarázott véleményemre. :R Persze ugyanúgy egy laikus számára érthető módon elmagyarázva! ;] :C Tudod elég fárasztó a magyarázatom magyarázatának a megmagyarázása. :(( Szövegértés egyes! Leülhetsz. ;]

(#267) Auratech: Na igen, ez is egy megközelítés. ;) Csak nem feltétlen fedi a valóságot, legalábbis emberi füllel vizsgálódva. :N

(#268) ELP: Csináljunk egy alapítványt, amibe az összes PH-s beszállhat, és az új technológiák piacra vezetése lesz a cég profilja, aztán ha valami sikert arat, arra úgyis lecsapnak a nagyok, és a licencekből csúnyán meggazdagszunk. És ezzel felvirágoztatjuk a magyar gazdaságot. :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés