- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
#56474624 #266 üzenetére
Az idő vasfogát nem támadja meg idővel a rozsda?
Ez olyan paradoxon gyanús eset.
Ha információelmélet oldalról közelíted meg, a zene is adat...
De jó legyen nézzük csak az audio lemezeket. Tegyük fel, hogy félted az eredeti cd-d és készítesz egy másolatot róla, akkor az a másolat meddig fogja bírni?Persze tudom, a lejátszások számával nem romlik a minősége, de az idő állásában is utoléri a rozsdamentes protkójával, egy kiadós csámcsogásra, hogy "100011100101010" dallamot büfizhessen.
Nem elvakultság, szimplán tettem egy nyamvadt hozzászólást, hogy számomra az analóg jel jobban tetszik, mint a digitális, mert hallható a különbség, noha nem mindenki számára.És ebből vontam le azt a következtetést, hogy ez a magas hangok el nem tüntetése okozza, ezért fog jobban szólni a magasabb mintavételezésű hanganyag, mint az alacsonyabb.
De dabadab elkezdett részeket kiragadni a mondanivalóm komplex értelméből, és azt boncolgatta a teljesség igénye nélkül.
Annak ellenére, hogy az állításaim szerintem megállják a helyüket.
Néha kéne látni a fától az erdőt, és nem elveszni a részletekben.
De persze szívesen fogadoma cáfolatokat, a néha sántító példáimmal laikusok számára érthető módon elmagyarázott véleményemre.
Persze ugyanúgy egy laikus számára érthető módon elmagyarázva!
Tudod elég fárasztó a magyarázatom magyarázatának a megmagyarázása.
Szövegértés egyes! Leülhetsz.
(#267) Auratech: Na igen, ez is egy megközelítés.
Csak nem feltétlen fedi a valóságot, legalábbis emberi füllel vizsgálódva.
(#268) ELP: Csináljunk egy alapítványt, amibe az összes PH-s beszállhat, és az új technológiák piacra vezetése lesz a cég profilja, aztán ha valami sikert arat, arra úgyis lecsapnak a nagyok, és a licencekből csúnyán meggazdagszunk. És ezzel felvirágoztatjuk a magyar gazdaságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest