- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Banyek, lehet hogy a példa sántit, de az állításom megállja a helyét!
Akárhogy is nézed, az analóg jel mindig pontosabb, mint a digitális.
Fejezd már ki nekem digitálisan a például a PI értékét légyszives, de mehet decimálisan, vagy hexadecimálisan, vagy akár binárisan is, egy végtelen tizedesjelű törtszámot kapsz. Lehet egy bizonyos tizedesjel után már elhanyagolható lesz a különbség a PI értéke és a tizedestörttel meghatározott érték közt, de megegyezni sohasem fognak. Tehát lesz különbség! Még ha egy bizonyos szinten vizsgálva, már alig kimutatható az eltérés. És szerintem ezt is leírtam. Nemakartam tovább boncolgatni bizonyos részeket, mert feleslegesnek tartottam belemenni, mivel a gondolatmenetemnek nem az volt a mondanivalója.
Most akkor vagy rosszul fogalmazok, vagy te vagy a szőrszálhasogató?Én leegyszerűsítve azt akartam mondani, hogy igenis az analóg jel tartalmazza, majd a legpontosabb, "legigazabb" adatokat a valóságról, amit rögzítettél. (Ha ebből ki akarod szűrni a zajokat, és elkezded konvertálgatni, akkor a konvertálás fog nagyobb pontatlanságot eredményezni a kerekítések miatt is...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest