Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RETRO-G
tag
Szia,
Szerintem a beragadás oka a powersave governor lehet, ami (szinte) mindig a minimum frekin tartja a CPU-t. Nekem is volt már ilyen beragadás a powersave miatt.
Bővebb infóért lásd:
http://logout.hu/bejegyzes/milestone2/governorok_es_i_o_utemezok_schedulerek_lamak_resze.html -
biscuit
aktív tag
A digit zoomnak nincs sok értelme, de tény, hogy nincs benne, egyébiránt én meg vagyok elégedve a fényképek minőségével, persze csak normális megvilágításnál. Más appot még nem használtam, pont emiatt és kétlem, hogy az adott hardverből jobbat kihozna egy másik szoftver...bár ki tudja....

-
biscuit
aktív tag
-
B.i.L
senior tag
Figyelj:lépésről lépésre nézd át a menüket,többször akár,így megtanulod,mit-hol találsz.A legtöbbünk már váltott másik telefonra és kevésbé emlékszik.A szakmai része pedig archív*,abban segít,hogy kell(?).Ha mindent(legalábbis a kötelező alapokat,vagy android szótár)elolvasod,lesz fogalmad,alapvető dolgokról..én sem értek mindent,de elolvasom,rászánok időt.Így a problemás részeket* minimalizálom...logikusan építsd fel az életed
ÖÖÖ...telefonod -
B.i.L
senior tag
-
carr
őstag
Brightest Flashlight-al van tapasztalat?
Ugye nem fogja kisütni a vakut?
Úgy hallottam, van olyan ami kisüti. :s -
biscuit
aktív tag
-
biscuit
aktív tag
A többi rommal (cm9, stock), nekem is katasztrófális eredmények jöttek ki (1.5 nap max, de úgy hogy az asztalon pihent a telefon végig). Ment azóta majdnem 4.5 napot is, de akkor szinte csak idle állapotban volt a cucc, csak ébresztett, meg időnként volt egy kis fotózás. Netezés nincs rajta, se mobilnet se wifi, arra van a számítógépem. Szóval úgy tippelném, hogy átlag 2-2.5 napot ki lehet ezzel a cuccal hozni a döfiből, de ezt leginkább az idle fogyasztása miatt.
GPS-t nemigen használok, mert a busz tudja, hogy merre kell mennie, hameg az autóban akarod használni, akkor vigyél töltőt hozzá. 
Ja és azt azért hamar hozzátenném, hogy az akksi nincs 3 hetes, vagyis új!

Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Adobe Lightroom topic
- Óra topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ÖÖÖ...telefonod![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

GPS-t nemigen használok, mert a busz tudja, hogy merre kell mennie, hameg az autóban akarod használni, akkor vigyél töltőt hozzá.