- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
hali! a kérdésem az, hogy létezik-e olyan cpu tesztprogi, amivel a használható magok/procik számát lehet állítani. jó lenne, met a legtöbb progi, vagy csak 1, vagy az összes magot használja.
ui: ha lehet, akkor pls egy priviben a linket, vagy a választ. men minden nap nézem a fórumokat.
Köszi. -
DeckardCain
senior tag
Tanulságos írás, köszönöm.
Igen nagy segítséget nyújt ez nekem, aki nem látja még át annyira a dolgokat
Januárban vagy februárban tervezzek gépet venni, de sajnos az új phenomok nekem drágák lesznek. Most egy ilyen 3as kialakítását tervezzem: phenom x3/780g/Hd 4830.
Remélhetőleg a lap is elbír egy alapfesz alatti 200mhzes tuningot a 8650 esetén. -
TomBoy1986
veterán
válasz
EmperorDraco #111 üzenetére
Gondolhatod, ha a 05-ben többszöröse pontot hoztak, akkor van egy kis különbség 2600-as Barton+6600GT kombó és bármelyik tesztelt konfiguráció között...
Egyébként ez amit írtál remélem valami CPU-teszt részeredmény, mert különben elképesztően gyenge, ugyanis az X700Pro-m 2800+ os Sempronnal 7000 pont körül kapott...
-
EmperorDraco
csendes tag
3DMark2003-al nincs tesz?
Kár, mert kíváncsi lettem volna, hogy az én vasamhoz képest mit hoz. Arra nem sok értelme van feltenni a 2005-öst.
De az enyém 2003-ban 1866 pontot hozott.
Memory Read 2073 MB/s
Memory Write 661 MB/s
Memory Latency 136 nsAmúgy egy dual Channel 2*512 MB Geil RAM 400 MHz DDR, 3-3-3-6
Chaintech 7JNL6 alaplap (nForce 2 chipset)
AMD Athlon XP 2600+ (Barton magos)
Sound Blaster Audigy 2 (6.1)
MSI GeForce 6600 GT (128 MB)
Samsung winyó 500 GB...
Egy döglött LG, és egy (még jó) NEC DVD RW. -
wierra
senior tag
válasz
TomBoy1986 #108 üzenetére
Köszi a választ. A felbontásnak -hála a 22"-es monitornak, natív 1680x1050 kell(ene) lennie.
Minden esetre durva, hogy a HTPC-mben a proci tuningbarátabb lehet, mint a régi X2 3800+ (ennek 2.3 GHz a plafon fesz emelés nélkül.)Nagyon seder most az AMD. Állítólag az AMD új szerverprocesszorai is jól elpicsázták a 4 magos Xeon-okat. Annak a technológiai újításai pedig előbb utóbb elérik a desktop piacot is
.
-
wierra
senior tag
Hali!
Végre egy AMD-s teszt!!! Rendkívül örülök, hogy nem mindenki az intel CPU-it buzulja
!
Remek teszt. Lenne is egy félig meddig OFF kérdésem:
Elméletileg egy BE2350 3 GHz körülire húzva elég lehet-e egy HD4850 kihajtására? -
Gyuri27
félisten
Barátom itt 4 amd proci van. Hogy a szűzmária valágába jönnek ide az intel procik?
Megmondom. Sehogy. Tehát ahogy a házigazda kérte máshol folytassátok. Aki pedig hasonlitgani akar megteheti offolás nélkül. Elvégzi otthon a teszteket saját intel procijával és összehasonlítja az itteni eredményekkel. -
XoZ
aktív tag
Találtam az elavult Tomshardware teszt helyett újabbakat, ennél vannak 3DMark06 CPU pontok: [link] (sajnos még ebből is hiányoznak a legújabb AMD és Intel processzorok), illetve itt a legújabb (ahol már csak 3DMark Vantage tesztek vannak, viszont szinte az összes új processzor szerepel): [link].
TomBoy1986: Remélem nem haragszol meg, hogy belinkeltem ezeket (csak azért tettem, hogy ne egy tényleg régi Tomshardware teszt alapján hasonlítsuk a CPU pontokat, amelyek úgy egyébként önmagukban semmit sem jelentenek)
Ráadásul itt nem csak 3DMark tesztek vannak, hanem az általad elvégzettekhez hasonlóak is (pl. Everest memória sebesség, kódolás): [link]
-
XoZ
aktív tag
válasz
TomBoy1986 #100 üzenetére
Elnézést
(egy E5200-es eredmény szivesen látnék, mert össze lehetne hasonlítani, hogy mennyit fejlődött azonos órajelen az E4400-hez képest)
A teszt szép munka
Várom a VGA tesztet, és majd a Phenom II eredményeket is, különösen ennek fényében: [link]
-
gtasystem
őstag
válasz
TomBoy1986 #100 üzenetére
igazad van, már itt sem vagyok..
-
gtasystem
őstag
hát igen aki intelben gondolkozik annak valószínűleg..de pont ezért jó tomboy inteles eredménye hogy a vásárló is megtudja hogy kidobott pénz-e amit intelre kiad vagy nem..
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest