- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Barátom itt 4 amd proci van. Hogy a szűzmária valágába jönnek ide az intel procik?
Megmondom. Sehogy. Tehát ahogy a házigazda kérte máshol folytassátok. Aki pedig hasonlitgani akar megteheti offolás nélkül. Elvégzi otthon a teszteket saját intel procijával és összehasonlítja az itteni eredményekkel. -
XoZ
aktív tag
Találtam az elavult Tomshardware teszt helyett újabbakat, ennél vannak 3DMark06 CPU pontok: [link] (sajnos még ebből is hiányoznak a legújabb AMD és Intel processzorok), illetve itt a legújabb (ahol már csak 3DMark Vantage tesztek vannak, viszont szinte az összes új processzor szerepel): [link].
TomBoy1986: Remélem nem haragszol meg, hogy belinkeltem ezeket (csak azért tettem, hogy ne egy tényleg régi Tomshardware teszt alapján hasonlítsuk a CPU pontokat, amelyek úgy egyébként önmagukban semmit sem jelentenek)
Ráadásul itt nem csak 3DMark tesztek vannak, hanem az általad elvégzettekhez hasonlóak is (pl. Everest memória sebesség, kódolás): [link]
-
gtasystem
őstag
hát igen aki intelben gondolkozik annak valószínűleg..de pont ezért jó tomboy inteles eredménye hogy a vásárló is megtudja hogy kidobott pénz-e amit intelre kiad vagy nem..
-
gtasystem
őstag
nem én hasonlítom hozzá hanem a teszt..illetve az eredmények.
abban igazad van hogy 20eft lenne az E6400 reális ára, de a helyzet az hogy nem annyi, hanem 45600ft-. pillanatnyilag.
ez szerintem extrémen drága a jelenleg 12600ft-os (!) AMD-hez képest..
és ez volt az alapkérdés.hogy drága-e vagy nem.a különbözetből kijön egy monitor..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest