Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
TomBoy1986
üzenetére
igazad van, már itt sem vagyok..

-
gtasystem
őstag
hát igen aki intelben gondolkozik annak valószínűleg..de pont ezért jó tomboy inteles eredménye hogy a vásárló is megtudja hogy kidobott pénz-e amit intelre kiad vagy nem..

-
gtasystem
őstag
nem én hasonlítom hozzá hanem a teszt..illetve az eredmények.

abban igazad van hogy 20eft lenne az E6400 reális ára, de a helyzet az hogy nem annyi, hanem 45600ft-. pillanatnyilag.
ez szerintem extrémen drága a jelenleg 12600ft-os (!) AMD-hez képest..
és ez volt az alapkérdés.hogy drága-e vagy nem.a különbözetből kijön egy monitor..
-
gtasystem
őstag
hát nem is tudom..nekem épp tegnap magyarázták el hogy az intel nem drága, erre ma megnéztem jobban a 3dmark eredményeimet, amit egyébként a kártya miatt csináltam, és a CPU eredménynél elég meglepőt tapasztaltam. egy 40eft os c2d-nél és a régi pentium extrém edition-nél jobbat alapon, 3,0ghz-re húzva pedig a 45e ft-os e6600- nél jobbat produkált a proci.(alapon 2,6ghz 1957pont, 3,0ghz-en 2247pont)
persze tudom hogy 3dmark nem mérvadó (miért is?) és az egész a tomshardware tesztjén alapul meg hogy nemisigaz mert a játék így meg úgy, meg kihajtja nem hajtja, de ha azt nézem hogy ezt egy 14600-ft os AMD bírta produkálni akkor az azért nem is olyan rossz..

-
gtasystem
őstag
nagyon jó teszt.korrekt.ilyen tesztek kellenek, hogy könnyebb legyen választani vásárláskor.
egy elírást találtam: "hiszen egyébként teljesen stabilnak látszó rendszerek is képes" rendszer vagy képesek.
kihajtás dologban tökéletesen egyetértek.ha nem így lenne az erős kártyák a vitrinbe készülnének.
phenom 2 ről azt a pletyit olvastam ma reggel hogy alapfeszen 4ghz-et fognak tudni..
? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?