- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
Online-ban a fényképezőgép, aztán azt töltöm fel SC-re és onnan meg le vagy fel ide. Egyszerűbb lenne mondjuk igen, ahogy mondod a HUD-ot kikapcsolni és FPS nézetben ALT+F1, de valamiért ez jön mindig zsigerből. A resolution scale-t lenne még érdemes felkapcsolni, de lusta vagyok hozzá. Vagy kéne egy olyan kártya aminek nem gond a 2,5x-es beállítás
-
Nem, éjjel vágtatva elmentem egy nagykertes-ültetvényes parasztház mellett és láttam, hogy a pajtában is ég a lampion, gondoltam "aham...itt valami van". Kerítésen kívül fánál letettem a lovat takarásban, bandana fel és besunyiztam a pajta-istálló vagy mi a jó égbe, ez a látvány fogadott. De egy gold nuggettet is találtam.
A házban volt még 2 redneck cowboy, nem kínáltak meg semmivel, hát én kínáltam meg őket ólommal. 2 dollár, canned fruit és vegetables, cigi, gin, cigarette card. Van 2 kutya is,de csak ugattak nem bántottak, így én se bántottam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest