- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A héten ráleltem egy új bódéra/modellre. A Focus rs 2003 WRC személyében, tárgyában...
Hát meg is vettem a bódét, mert az alap adott.
TT-02-re lehet rádobni.
Íme a képek.
A ragasztások nem tökéletesek, mert a láncfűrész lánca kikapott egy darabot az újjamból, így hát küzdöttem mint disznó a jégen ragasztás alatt...
De szerintem állat lett ennek ellenére... -
-
válasz
peet137 #6667 üzenetére
6 csatornás van hozzá, de annyit nem használ. 4 csatorna kell neki. Mivel a pótkocsin van egy autómata gólyaláb felhuzó az egy csatorna, meg 3 a traktornak.
Váltó, gáz, kormányzás. Így jön ki a 4 csatorna. Még 2 őt tudna. De egyelőre nem mélyedtem bele az irányításba meg mi hogy műjödik , majd hétvégén... Nincs most rá időm... -
-
válasz
peet137 #6551 üzenetére
Van egy 3 tengelyes Tamiya hűtős pótkocsi és azokat az alkatrészeket szeretném festeni amit ír a könyv. Ezek most fekete műanyagok alapból és azokat kellene festeni. Meh fehér is van amit fehérre kéne festeni. Csak ha csinálom akkor tartós és szép munkát szeretnék végezni.
Most amúgy is kell a hő majd, mert kinti műhelyben csinálom majd. -
Srácok, Tamiya műanyagot szeretnék festeni.
Mi menete a festésnek hogy szép legyen meg tartós?
Mert ahogy nézem, elsőnek meg kellene takarítani, szappanos vízben, szírítani, majd kicsit megcsiszolni finom szemcsés paírral, mosni, szárítani majd alapozni.
Ha megszáradt megint csiszolni, mosni, majd fújni a festékkel amivel szeretném.
Ez így jó? -
válasz
peet137 #6463 üzenetére
Rendben van!
De előre szólók nem most lesz sajnos mire elkezdem összedobni.
Van megint összerakva egy 140-es csomag, ami a következő lépés lesz, de nem tudom mikor rendelem meg. Meg amik benne vannak, még akkor sem tudom elkezdeni összerakni mert a festékek nincsenek benne. -
válasz
Zolka75 #6462 üzenetére
Szia!
Egyelőre nincsenek ezek még meg. Ami biztos, hogy vezérlő, táv, szabályzó, meg szervó van egy csomagban. Én azt fogom megvenni. [link]
Az a baj, nem tudom milyen vezérlő van benne és olyat még csak nem is találok mint ami a képen van. Így hát a külön-külön vasárlást azt elvetettem.
Szerintem a 6 és 3 kg-mos el fogja bírni a szerelvényt. (ezekkel van csomagolva)
Én az RC subarumba12 kg-ost vettem, de szerintem moocskosul felé lőttem vele. A 3!! kg-mos is bírta simán. Ha esetlen nem lenne jó, akkor megy bele egy 9 kg-os, a 6-os meg megy a 3 -as helyére. Eddig így van tervbe véve, hogy a csomagban lévőket fogom beletenni.
Nekem akkuba 5000-es RockAmp meg egy 2500-ös Carson van.Bocsánat, csak 9kg-os a szervó ami a subaruban van.
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged