Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
lalipinto
üzenetére
Szia!
Mivel én favorizáltam itt ezt az autót,(és még mindig, mert azóta is megy) kötelességemnek érzem válaszolni

Bár nem nagy segítség leszek szvsz.:
Töltőt én egy isdt q6 plust vásároltam...
Bár az autó árát figyelembe véve ez tulzásnak hathat, sokak szerint ez egy minőségi töltő!
Én "drónozok" is, így azok aksiját is ezzel töltöm,(2-6cella közötti aksikat tud tölteni ha jól emlékszem) ezért nekem bőven megérte!
Ebayről a plus verziót valami 11ropi körül lőttem újonnan, ami főként jó vásár!
Neked ráadásul nem is kell ilyen teljesítmény, ha csak az autót akarod tölteni)Aksit én még nem vettem újat, így arra nem tudok válaszolni!
De egyszer már rákérdeztem én is itt a multban, és talán "bármilyen" 2S aksi jó lehet, ami belefér!
Max a csatit kell lecseréltni mert ugye "T-plug " ami az autóban és aksiját van!
Én a töltőhöz is vettem egy "XT60-T-plug" átalakítót!Ennyit tudok a dologhoz hozzá tenni

Illetve.....talán az még segítség, hogy ha nem zavar a gyári töltő töltési ideje, javaslom cseréld ki a töltőben a 3 kondit gyári kondit valami jobb minőségűre!
Nekem ez a 3 kondi pukkant el szépen egymás utánban benne!
Vettem a konrádban megfelelő értékű kondiból, beforrasztottam, és működött hiba nélkül sokáig....
(Amig meg nem jött a töltő, fordító, tápcsati...stb)Így ezt a kis mutatványt tudom javasolni, ha nem akarsz "vagyonokat" költeni töltőre...
Üdv
T
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung kuponkunyeráló
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest