Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Lassan 47 vagyok, szobában biztos nem játszanék.
Vitrinben van egy pár 1:18 de kizárólag Porsche."Az 1/10-nek nagy hely kell, es jobban torik a body is"
Méretfüggő a törés lehetősége vagy inkább a burkolat anyag minőségén múlik?Előző posztom előtt, pont nézegettem rc videókat és ezt az 1:16 igen meg gyalázzák.
Ilyet nem tennék soha egy pálya autóval.Ha már ide tévedtem, érdeklődésképpen mi az alap amivel néha napján lehet kicsit bolondozni?
Milyen méret ajánlott, kiegészítők (gondolom plusz aksi, gumi) ajánlottak?
Nagyobb parkban aszfaltra és valami hasonló "utcai autó" mint a videóban szereplő Porsche vagy valami Japán sedan.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest